Benimki alışkanlık değil ki, o kadar öğrettiler ????????Bende benimkini alışkanlık saniyordum
Meğer saplantıymış ????????????????
Sana teknolo cig vermişler bunuuutut demislerBenimki alışkanlık değil ki, o kadar öğrettiler ????????
Hocam sen ve komutan çok iyi öğrencilersiniz. Hiç haşarılık yok. Biri 28'den dışarı çıkmaz, diğeri 1 watt arttırayım demez. Arada okulu kırıp gezintiye çıkın yahu ????????????Benimki alışkanlık değil ki, o kadar öğrettiler ????????
Bende yazacak oluyorum oluyorum baska mevzulardan yazamadimHocam sen ve komutan çok iyi öğrencilersiniz. Hiç haşarılık yok. Biri 28'den dışarı çıkmaz, diğeri 1 watt arttırayım demez. Arada okulu kırıp gezintiye çıkın yahu ????????????
tel konusu da cok goreceli cunku sizi mutlu eden aroma ve buhar yogunlugu yada buhar sicakligini bilmiyoruz. ben 28 GA kanthal ile 2.5 cap 6 tur kullanmistim, size uyar mi bilemem. Aktif kullanan @Elvis ustat var, onun da onerisi olabilir.Md mtl de hangi tel kalinligini kullanmalıyız acaba atomizere göre tel kalınlığı degisiyormu mu? Üstadlara sormak istiyorum teşekkür ederim
Tm ustam teşekkür ederim sıcak değilde ılık ve soğuk buharı hangi tel veriyorsa tercihim o olacaktirtel konusu da cok goreceli cunku sizi mutlu eden aroma ve buhar yogunlugu yada buhar sicakligini bilmiyoruz. ben 28 GA kanthal ile 2.5 cap 6 tur kullanmistim, size uyar mi bilemem. Aktif kullanan @Elvis ustat var, onun da onerisi olabilir.
ben bunun icin 30 ga yada 31 ga tel kullaniyorum ama kalin telden gececekseniz aroma ve buhar yogunlugunu yadirgarsiniz. biraz israrci olunursa alisirsiniz. bir alternatifte sicaklik kontrolu.Tm ustam teşekkür ederim sıcak değilde ılık ve soğuk buharı hangi tel veriyorsa tercihim o olacaktir
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim ustam deneyeceğim.ben bunun icin 30 ga yada 31 ga tel kullaniyorum ama kalin telden gececekseniz aroma ve buhar yogunlugunu yadirgarsiniz. biraz israrci olunursa alisirsiniz. bir alternatifte sicaklik kontrolu.
çıktı çıktıda dryhit olduHiç mi cebindeyken 1-2 watt yukarı çıkmadı, farkında olmadan ateşleyip "nolmuş buna böyle ne kadar güzel" demedin. ????????????