• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Mtl mide şişkinliği ve safra kesesi taşı ağrısı

Mehmetsadi

Yeni Üye
Arkadaşlar ben yeni geçtim e sigaraya mtl sigara içimi içiyorum ilk 1 hafta birşey yoktu ama bir likitte fazla akitiyordu ondan supheleniyorum ama ayni durumu yasayan varmi diye sormak istedim 2 defa acillik oldum zaten safra kesesi taşı agrisini bilenler bilir birde buna midede şişkinlik çok kötü yapti beni
Biliyorum e sigarada fazla hava cekiyoruz ama safra kesesine etksini anlamadim acaba yağlı olduğu icinmi

Likitte alkol olup olmadığını soran arkadaşsınız sanırım. Bu işlere çok aşina olmadığınızdan yola çıkarak, hangi cihazı, hangi değerlerle, hangi firmanın hangi likitini aldığınızı vs vs yazın ön bilgi olsun. Bahsettiğiniz sorunlara sebep olur mu herhangi bir detay bilemedim ama belki cevap orada bir yerdedir.

Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim. benim karşı komşumda aynı sorun var ama o ateşli sigara içiyor yinede ağrısı oluyor ama hastanede 3 gün yatdı serumlar vs derken birçoğunu temizledi taşların. şuan çok daha iyi durumda. tek tavsiyem bol su tüketmen olur e sigara içtiğinde.
Not: evde yaptığım biralardanda ikram ediyorum arada şifa niyetine oda iyi gelmiş olabilir.:D

Geri