• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket MTL Kullanım Mı? DL Kullanım Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MTL Kullanım mı? DL Kullanım mı?

• MTL Kullanım

Oy: 153 90.0%
  • DL Kullanım

Oy: 17 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    170
Hem mtl hem dl ikisinide dene tarafını seç ???? kendini sınırlandırma,birisi elma ise diğeri armut,birinin bir aromada verdiğini diğeri veremiyor pastane ve meyveli tarz likitleri seviyorsan dl daha doğru seçim olur,tütün seviyorsan mtl daha doğru seçim olur.

MTL'yi bıraktım ben, sadece DL içiyorum :). Yalnızca RDA'ları bıraktım elde, damlata damlata geziyorum. Aroma ve düşük nikotinle gül gibi geçinip gidiyoruz.

Son zamanlarda MTL - DL ayrımı yapmadan RTA kullanamaz oldum, bir şekilde ayrı bir yanma odası olan bütün ürünler aromayı aşırı konsantre edip tat almayı zorlaştırıyor diye düşünüyorum.

MTL kullanıcısı ????‍♂️

Salgın öncesinde, yakınımdaki vapeshop’a bir dönem sıkça uğruyordum. Vitrinlerinde ve envanterlerinde güzel parçalar vardı, hem DL hem de MTL. Sözü uzatmayayım. Ara sıra gözünüze takılmıştır belki, ‘mtl yoğun aroma, dl çok aroma’ iddiası. Aroma konusuna, profillerine, likit yapımına, ilginç deneylere meraklı biri olarak, şunu söyleyeyim: Bence, bu bir hurafe, hurafeymiş gibi duruyor!???? Gayet de yoğun ve çok aroma vardı çoğunda????????

Deneme sürüşü bu tabi, ve biraz da ilginç ve eğlenceli geldiği için paylaştım. Alıp, kullanma fırsatım olmadı maalesef????‍♂️

MTL; fabrika çıkışlı haliyle, yenice bir arabayla şehri turlamak, DL; binlerce lira masraf edilmiş Şahin'le duptıs duptıs piyasa yapmak gibi geliyor bana. :D
İkisinin de zevki, kişisine göre başka. İkisinin de seveni ve sevmeyeni elbette ki var. Gel gelelim Şahin'ciler bazen topluma çok rahatsızlık veriyorlar. O işi çözsek aslında... (Rahatsızlık vermeyen, kendi halinde takılan Şahin'ciler de var. Onların yeri ayrı. (: )

MTL kullanım Dl hiç içmedim sayılır. ilk başladığımda bir kere melo3 ile ciğere çektim öksürükten ölüyorum sandım.

Geri