• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket MTL Kullanım Mı? DL Kullanım Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MTL Kullanım mı? DL Kullanım mı?

• MTL Kullanım

Oy: 153 90.0%
  • DL Kullanım

Oy: 17 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    170
Sigara ile olan benzerliğinin DL kullanıma göre kat ve kat fazla olması
ML olarak az likit tüketimi
Çevreyi ve bazen dahi olsa kendinizi bile rahatsız edecek, göze batacak buhar olmadan doyuma ulaşmak
Boğaz vurumu ve aroma hissiyatı
Nikotin ihtiyacını gidermek için ciğerleri son santimine kadar doldur boşalt şekilde çekmeyi gerektirmemesi, yormaması
Yüksek PG kullanıma izin vermesi
Dümdüz bir temco 27 ga kathal'ın size her türlü yetmesi
MTL atomizerlerin daha karakterli, daha seçici ve daha derya deniz yapısının hobi açısından verdiği keyif
1 adet 18650 pil ile ortalama 1,5 gün mutlu mesut içim yapabilmek

Benim MTL kullanımı tercih etmem açısından aklıma gelen sebepler şimdilik bunlar :)

Aralık sonu civarı DL ile başlayıp ateşliden kurtulmaya çalışıyordum. Balkona çıkıp 15-20 dk titreye titreye buharladiktan sonra, içeri girip biraz ısınıp sonra ateşli içmeye çıkıyordum. İki ay böyle devam ederken sonrasında forumları okuyup MTL tarzına geçmem gerektiğine karar verdim. Akabinde MTL atoyu denediğim ilk andan itibaren ateşli kullanmadım.

DL çok keyifli olsa da kullanımı için çoğu zaman açık hava gerekiyor. Benim için bu her zaman mümkün olmuyor.

sihirli mtl Tv diyorum ????

vur dedik öldürdün abi:)
Zevk meselesi, birinde denk gelirse ev ortamında ben de çekiyorum ama dışarıda hoş değil. Tabi onu da usulüyle yapanlar var ama çok nadir.
Geçen sene kafenin birine gittik manzaralı açık ortamlı. Ateşli serbest. Adam bizdeki cihazları görünce yasak dedi. Bir iki kere çekip gösterince aradaki farkı anladı tamam dedi. Artık nasıl bezdirdilerse adamı. :LOL:

Geri