• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL İçin Hangi Yerli Atomizer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hebelebe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hebelebe

Community
Merhaba,

Şu an Pico Mod + Naitilus 2 Atomizer kullanmaktayım. Genelde forumda takip ettiğim kadarı ile Mtl içim için hep yerli atomizerler önerilmiş. Sizce hangi yerli
atomizer?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Oyla 0
Benim yanıtım; aslında hepsi ya da hiç biri. (yerli, yabancı bütün MTL Rta lar için diyorum)
Çünkü temel mimari hepsinde aynı. Yapı basit bir yapı ve de tasarım için yüksek mühendislik bilgilerine ihtiyaç ta yok.
Güverte, güverte üstü 2 tane direk, orta yerine bir veya bir kaç hava deliği, Yanma odası ve bacası, tank, üst kapak, ağızlık hepsi bu.
Atomizer seçiminde belirleyici olan unsur Yanma odası ve baca (chimney) kısmı. Bu kısmın şekli ve boyutu atomizerin karakterini belirler. Deck yapısının cüzi oranda etkisi var. Bir de coil ile hava deliği arasında bırakılacak olan mesafe etkili olur. (Tabii ki bunu kullanıcı ayarlıyor.) Kısa boylu atomizerler (dolayısıyla chimney de kısa, bir diğer ifadeyle ağız ile coil arasındaki mesafe kısa); bu atomizerlerde aroma tatminkar, boğaz vurumu görece düşük oluyor. Uzun boylu atomizerlerde tam tersine aroma performansı dúşer, boğaz vurumu yukarı çıkar. Orta boydaki atomizerler de ara yerde durur. Ne ondan, ne diğerinden ya da hem ondan hem diğerinden bir miktar.
Hepsi bu. Bunun dışındakiler teferruat sadece. Teferruatı õnemsemediğim anlamına gelmesin, öncelikle atomizerin size ne sunmasını bekliyorsunuz, buna göre boyutuna karar verirsiniz.
Sonrasında elbette içim sıkılığı, görsellik, işçilik, malzeme kalitesi, fiyat gibi unsurları kendinize gõre belirlersiniz.

Penodat 'ı öneririm, kullandığım hiçbir sigara içimi başlıkta olmadığı kadar dolgun ve nemli buhar veriyor, bu dolgunluk daha az nikotin oranı kullanarak doyuma ulaşmamı sağlıyor, daha evvel de yazmıştım ama tekrar edeyim 26 ga 10 tur bitişik sarım, 3.2 volt ile Penodat 'ta 9mg 'da yakaladığım keyfi İda'da 4.2 volt ile yakalayamıyorum...
Benim için; buhar yoğunluğu ve içim keyfi alanında rakipsiz..

Penodat 'ı öneririm, kullandığım hiçbir sigara içimi başlıkta olmadığı kadar dolgun ve nemli buhar veriyor, bu dolgunluk daha az nikotin oranı kullanarak doyuma ulaşmamı sağlıyor, daha evvel de yazmıştım ama tekrar edeyim 26 ga 10 tur bitişik sarım, 3.2 volt ile Penodat 'ta 9mg 'da yakaladığım keyfi İda'da 4.2 volt ile yakalayamıyorum...
Benim için; buhar yoğunluğu ve içim keyfi alanında rakipsiz..
O kadar az güçle çiğ buhar denen şey olmuyor mu?

Geri