• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Mtl i̇çimde tercihiniz hangisi? mekanik / yarı mekanik / çipli

MTL İçimde Tercihiniz Hangisi?

• Mekanik

Oy: 9 17.6%
  • Yarı Mekanik

Oy: 3 5.9%
  • Çipli

Oy: 44 86.3%

• Kullanılan toplam oy
    51

GaziHazar

Admin
Açıklama ve/veya yorumlarınızla daha keyifli bir başlık olacaktır.

Örneğin;
Çip olarak tercihiniz hangisi?
Mekanik ve/veya yarı mekanik tercih sebebiniz nedir?
Pil olarak hangi boyut, kaç amper tercih ediyorsunuz; neden?
gibi...

En begendigim cip DNA75C oldu fakat sicaklik kontrol ile kullanilmayacaksa maliyet yukseltmeye gerek yok zira yeni nesil bircok regule mod hizli atesleme ve yeterli performansa sahip.

Neden regule?
Cunku ozgurluk ve guvenlik.

pil 18650 20-35a - cunku yaygin ve cesitliligi cok

Simdi burada cok sey yazilabilir.

Mekanik cunku saf enerji, puruzsuz buhar, icimi tam dolu pille cok guzel bir icimi var. Bozuldu , suya dustu gibi dertleri yok. Kurtarici olarak dolapta olmali.

Neden cip, pil dustu , enerji dustu, icim keyfi dustu derdi yok. Ne verirsen onu alirsin.

DNA 75C ( VT75D ) , watt modundada kullaniyorum ama ozellikle isi modundaki stabilitesi cok iyi.

Yihi ( SL class ) , watt modu tartisilmaz, atesleme hizi ve stabilitesi cok iyi. Isi modunda DNA ile yarisir sadece icim atesleme karakteristikleri farkli ama gayet TC de stabil. Atesleme yaparken cikardigi ses, insana dalgalanma yapiyor hissi veriyor ama degil. Vazgecilmezlerimdendir.

Aegis Solo, dayanikli, ateslemesi iyi, uzun omurlu.

Hepsinin keyfi ve yeri ayri :)

500 tl civarı ısı kontrolü de üzmeyecek tek pilli mod tavsiyesi olan var mı üste çıkarsam sl class düşünüyorum.

Konu içinde mekanik kesinlikle yedekte bulunmalı. Misal şuan kullandığım mirage ın pil kapağı bozuldu. Joker devreye girdi.

500 tl civarı ısı kontrolü de üzmeyecek tek pilli mod tavsiyesi olan var mı üste çıkarsam sl class düşünüyorum.

Konu içinde mekanik kesinlikle yedekte bulunmalı. Misal şuan kullandığım mirage ın pil kapağı bozuldu. Joker devreye girdi.
Yazdığınız fiyatı sıfır ürün fiyatı olarak baz alırsam... Isı kontrolünü tam kullanmamakla beraber belki Aegis Solo veya pil bakımından türevleri ya da Ehpro Cold Steel (kullanmadım) işinizi görebilir.

Sifir aramiyorsaniz ve bulabilirseniz eger mx class alabilirsiniz, yada vt 75 nano

Yazdığınız fiyatı sıfır ürün fiyatı olarak baz alırsam... Isı kontrolünü tam kullanmamakla beraber belki Aegis Solo veya pil bakımından türevleri ya da Ehpro Cold Steel (kullanmadım) işinizi görebilir.

Aegis solo nun tc performansi cok iyi degil hocam, tc de sahsi gorusumum Dna , yihi ve dicodes den sasmamaktir.

Geri