confessinq
Yeni Üye
Herkese merhaba. VG/PG oranında önerinize ihtiyacım var. Normalde ben geçen haftaya kadar direkt basit usül DIY kit alıp 50/50 salt nbase alıp doldurup çalkalayıp işi bitiriyordum. Sonradan bu işin biraz daha teknik detaylarına inince bu işin doğru olmadığını öğrendim. Biraz detaya girince 70/30 nbase + %20 aroma ile gerçek 50/50 oranı yakalamış olacağımı öğrendim.
Ama araştırdığım kadarıyla 50/50 oranı genellikle önerilmiyormuş. 80/20 alıp %20 aromayla demlersem 60/40 oranında güzel bir karışım elde edebileceğimi düşünüyorum.
Sizlerin önerisi nelerdir? Malum kış ayına girdik, sıkıntı çekmeyeceğimiz bir VG/PG oranı lazım.
Bu arada Argus P1 / 0.7 ohm kullanıyorum.
Şunu söylemeyi unuttum, hafiften de boğaz vurumu istiyorum. Bunun için full Chemnovatic salt-b alacağım. Hesaplama sitesinde 18mg nikotin, aroma seyrelmesiyle 14.4mg'a düşüyor. Sizce fazla mıdır? Yoksa ideal mi?
Ama araştırdığım kadarıyla 50/50 oranı genellikle önerilmiyormuş. 80/20 alıp %20 aromayla demlersem 60/40 oranında güzel bir karışım elde edebileceğimi düşünüyorum.
Sizlerin önerisi nelerdir? Malum kış ayına girdik, sıkıntı çekmeyeceğimiz bir VG/PG oranı lazım.
Bu arada Argus P1 / 0.7 ohm kullanıyorum.
Şunu söylemeyi unuttum, hafiften de boğaz vurumu istiyorum. Bunun için full Chemnovatic salt-b alacağım. Hesaplama sitesinde 18mg nikotin, aroma seyrelmesiyle 14.4mg'a düşüyor. Sizce fazla mıdır? Yoksa ideal mi?
Son düzenleme: