• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mtl Atomizerlerde Tel?

Fasttech ya da aliden üstadım. Ama gümrükte ki sıkıntılar nedeniyle ne yapıcam bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum. Aliden Sipariş çektim 1.5 ay evvel gelmedi. ????????
Benim 15 mayıs’ta verdiğim sipariş daha yeni ülkeye girdi üstadım çok şükür gümrükten geçti,yetmezmiş gibi 2 tane daha ato sipariş verdim ali’den,heyecan yaşamayı seviyorum.Bahsettiğin teli bulup sipariş vericem,aksiyon olsun ????

Ben bu içimden haz alıyorum dostum. Kural dediğimde kendi koyduğum kural :) siz ohm watt ve volt oranlarımız neye göre ayarliyorsunuz kendinizce ogrenebilirmiyim?

Haz alıyor olmanız bunun aşırı sağlıksız olduğu gerçeğini maalesef değiştirmiyor. Aynı içim hazzını daha ince bir tel ile çiğ buhar değil, gerçekten serin buhar içerek elde etmeniz de mümkün.
Ben 28ga kanthal teli 2,5mm kılavuza 5 tur sarıp 15 watta yaklaşık 1,5-2 yıldır içerim.

Güle güle kullan üstadım. Junior ile ilgili kıyaslama yaparsan içtin mi bilmiyorum. Sevinirim?

Hocam jr versiyonu bı arkadasta test etmiştim. Kesinlikle ion V2 hem aroma olarak hem vurum olarak çok daha üst düzey. Fakir mod harici atomizer kullanan biri olarak ion v2 her haliyle şuan en iyi atomizeri bence.. sadece gıcık kaptigim deck vidalarinin farklı şekilde tasarım yapılması. Düz olsa daha iyi olurdu..

Herkesin farklı bir görüşü olacak elbet siz daha önce hangisi denediniz açıkçası 26,27,28, hepsini kullandım MTL ci olduğum için bana en çok uyan 27 oldu en güzeli alıp kendiniz deneyerek sonuç almanız daha önemlidir örneğin @Derya abim zamanında bisiklet firen teli sarmışlığı var video bile çekmişti bulabilirsem tabi ayrı güzel olur :ROFLMAO:

Herkesin farklı bir görüşü olacak elbet siz daha önce hangisi denediniz açıkçası 26,27,28, hepsini kullandım MTL ci olduğum için bana en çok uyan 27 oldu en güzeli alıp kendiniz deneyerek sonuç almanız daha önemlidir örneğin @Derya abim zamanında bisiklet firen teli sarmışlığı var video bile çekmişti bulabilirsem tabi ayrı güzel olur [emoji23]
Ben böyle bir muhabbet hatırlıyorum da nerden[emoji23][emoji23][emoji23]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

26,27,28 GA kanthal kullandım. 26 fazla kalın, 28 ise fazla ince geldiği için 27’de karar kıldım bir süredir böyle devam ediyorum.

Uzun süre severek kullandığım sarım heralde 28ga kanthal 2mm 6 tur hafif aralıklı. Bu aralar son 2-3 sarımımı 32ga paralel 2mm 5 tur deniyorum fena değil. Ni80 28ga 2mm 7 tur hafif aralıklı da güzeldir aroma iyileşiyor sanki :) 26ga bana biraz fazla sıcak geliyor, 27ga yı hala tam oturtamadım. 27 ile sarım önerisi verebilir misiniz ?

Uzun süre severek kullandığım sarım heralde 28ga kanthal 2mm 6 tur hafif aralıklı. Bu aralar son 2-3 sarımımı 32ga paralel 2mm 5 tur deniyorum fena değil. Ni80 28ga 2mm 7 tur hafif aralıklı da güzeldir aroma iyileşiyor sanki :) 26ga bana biraz fazla sıcak geliyor, 27ga yı hala tam oturtamadım. 27 ile sarım önerisi verebilir misiniz ?
2,5 mm 6 tur hafif aralikli
2,5 mm 7tur bitişik
2 mm 7 tur hafif aralikli
Bana sorarsanız 2,5~7 tur bitisikle baslayin denemeye sonra digerlerini test edin ????
Edit:uzerinden epey zaman gecmesine ragmen bilgi bilgidir ????

27 ga kantal temco kullanıyorum. Aralıklı sarımla her atomizerde iyi sonuç aldım. 2.5 mm sarım.

Ekli dosyalar

• 20190609_125518.jpg
    20190609_125518.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 15
Geri