Yeni atomizerinizin marka ve model bilgisini öğrenebilirmiyim.
Nerden temin ediyorsun üstad?Yaklaşık 2 senedir Vandyvape Süper Mtl Clapton ni80 kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Başka tel kullanamıyorum.
Fasttech ya da aliden üstadım. Ama gümrükte ki sıkıntılar nedeniyle ne yapıcam bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum. Aliden Sipariş çektim 1.5 ay evvel gelmedi. ????????Nerden temin ediyorsun üstad?
Benim 15 mayıs’ta verdiğim sipariş daha yeni ülkeye girdi üstadım çok şükür gümrükten geçti,yetmezmiş gibi 2 tane daha ato sipariş verdim ali’den,heyecan yaşamayı seviyorum.Bahsettiğin teli bulup sipariş vericem,aksiyon olsun ????Fasttech ya da aliden üstadım. Ama gümrükte ki sıkıntılar nedeniyle ne yapıcam bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum. Aliden Sipariş çektim 1.5 ay evvel gelmedi. ????????
Ben bu içimden haz alıyorum dostum. Kural dediğimde kendi koyduğum kural siz ohm watt ve volt oranlarımız neye göre ayarliyorsunuz kendinizce ogrenebilirmiyim?
İyi günlerde , güle güle pufflayın hocam ????ion V2 atomizerim
Güle güle kullan üstadım. Junior ile ilgili kıyaslama yaparsan içtin mi bilmiyorum. Sevinirim?ion V2 atomizerim
Güle güle kullan üstadım. Junior ile ilgili kıyaslama yaparsan içtin mi bilmiyorum. Sevinirim?
Ben böyle bir muhabbet hatırlıyorum da nerden[emoji23][emoji23][emoji23]Herkesin farklı bir görüşü olacak elbet siz daha önce hangisi denediniz açıkçası 26,27,28, hepsini kullandım MTL ci olduğum için bana en çok uyan 27 oldu en güzeli alıp kendiniz deneyerek sonuç almanız daha önemlidir örneğin @Derya abim zamanında bisiklet firen teli sarmışlığı var video bile çekmişti bulabilirsem tabi ayrı güzel olur [emoji23]
2,5 mm 6 tur hafif aralikliUzun süre severek kullandığım sarım heralde 28ga kanthal 2mm 6 tur hafif aralıklı. Bu aralar son 2-3 sarımımı 32ga paralel 2mm 5 tur deniyorum fena değil. Ni80 28ga 2mm 7 tur hafif aralıklı da güzeldir aroma iyileşiyor sanki 26ga bana biraz fazla sıcak geliyor, 27ga yı hala tam oturtamadım. 27 ile sarım önerisi verebilir misiniz ?
Dün gece ida rda da 27ga 2,5mm 7 tur aralıklı sardım 1.00ohm verdi ve mutlu mesut güne devam ediyoruz sağolun tavsiye için2,5 mm 6 tur hafif aralikli
2,5 mm 7tur bitişik
2 mm 7 tur hafif aralikli
Bana sorarsanız 2,5~7 tur bitisikle baslayin denemeye sonra digerlerini test edin ????
Edit:uzerinden epey zaman gecmesine ragmen bilgi bilgidir ????
Rica ederim ????Dün gece ida rda da 27ga 2,5mm 7 tur aralıklı sardım 1.00ohm verdi ve mutlu mesut güne devam ediyoruz sağolun tavsiye için
Yaklaşık 2 senedir Vandyvape Süper Mtl Clapton ni80 kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Başka tel kullanamıyorum.
Sağlıklı mı sağlıksız mı tartışılır ama Ni80 watt modunda kullanılan bir tel çeşidi.Hocam bu tel'i watt modunda mı kullanıyorsunuz TC'de mi ? Ni80 olunca TC olur gibime geldi de.
Watt modunda kullanıyorum üstadım. Nikel tel ile Nicrome teli karışturmamanızı öneririm. Ni80 nicrome teldir. Bilginize...Hocam bu tel'i watt modunda mı kullanıyorsunuz TC'de mi ? Ni80 olunca TC olur gibime geldi de.
Yaklaşık 2 senedir Vandyvape Süper Mtl Clapton ni80 kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Başka tel kullanamıyorum.