• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mtl atomizer öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mraxis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mraxis

Community
6 yıldır kullandığım clone Gus Phenomenonun dişlerinin bozulmasından dolayı ve tel sarımı artık ben çok yorduğu için yeni bir MTL ato arayışındayım. Şimdiye kadar kullandıgım tek atomizer bu oldugu ıcın de konu hakkında pek bilgim yok.Sadece biraz araştırma sonucu buna benzer Siren v2 yi bulabildim ama çoğu yerde stok yok ya da olanlar 350-400 lira aralıgında satıyorlar. Bütçem en fazla 250 zorlarsam 300 liraya kadar ulaşabilir ve yurtiçinden alışveriş yapabiliyorum kredi kartı kullanmadığım için. Genelde hep 6 tur aralıklı 1.20-.130 ohm aralarında 16-18 watt aralığında buharlıyordum. Mod olarak elimde sadece Livepor 160 bulunuyor. Tecrübeli üstatlar konu hakkında yardımcı olabilirse çok mutlu olurum herkese iyi buharlamalar.

Oyla 0
Şöyle ki meyve aromalarında oldukça başarısız Spica Pro, pastanelerde belirli aromaları alabilirken bir çoğunu değiştirerek yorumluyor. Çoğunlukla nahoş bir tad veriyor deneyimlerime göre.

Tütünde daha başarılı ama kesinlikle bazı aromaları bozuyor, en sevmediğim deneyimleri hep Spica Pro'da aldım. Yıllar sonra deneme şansı bulduğum Nduro da karakteristik olarak çok yakın Spica Pro'ya.

Vurumu yüksek atomizerlerde genellikle aroma düşük/eksik gelir ama bu başka bir şey yani aynı likiti 3 atomizerde çok beğenip sırf bunda hoşlanmıyorsunuz :D

NET aromalarında çok başarılı ama Spica Pro. Azılı bir NET'li likit evyapçısı olarak tam benim damak tadıma uygun. :)
Önerdiğiniz atomizer var mı hocam

Aroma için mi vurum için mi sıkılık için mi serinlik için mi likit kapasitesi için mi çap için mi dolum tarzı için mi malzeme kalitesi için mi hava besleme sistemi için mi üstadım? Parametrelerden hangilerinin sizin için önemli olduğunu yazın, buluruz mutlaka önerilecek birkaç atomizer :)
Katılıyorum ayrıca artırıyorum hangi likit için sorusu da eklenebilir.

Merhabalar. Bir mtl öneriside ben alayım. Vurum ve sıkılık arayışındayım ( Major en küçük delik benim için ideal sıkılık ). Atomizer aroma vermesede olur zaten aromasız 9 mg buharlıyorum. Aklımda Flash 4.5s+ var ama aradığım o mu pek bilmiyorum.

Merhabalar. Bir mtl öneriside ben alayım. Vurum ve sıkılık arayışındayım ( Major en küçük delik benim için ideal sıkılık ). Atomizer aroma vermesede olur zaten aromasız 9 mg buharlıyorum. Aklımda Flash 4.5s+ var ama aradığım o mu pek bilmiyorum.
Boğaz vurumu hissiyatı olarak majörden bir miktar önde olan Perseus var ve yedek pinleri ile de istediğiniz sıkılığı bulabilirsiniz lakin bu aralar pek bulunmuyor. Aklınızda olsun.

Fev de boğaz vurumu ile meşhur bir ato. Doğru bobin konumlandırması ile iyi bir sonuç alabilirsiniz. Kaldı ki fev çok geniş yanma odasına sahip olduğu için çift bobin takarak da kullanılır veyahut performans telleri ile. Çift bobin yapımı biraz zor fakat çok çok fena bir boğaz vurumu oluyor.

Boğaz vurumu hissiyatı olarak majörden bir miktar önde olan Perseus var ve yedek pinleri ile de istediğiniz sıkılığı bulabilirsiniz lakin bu aralar pek bulunmuyor. Aklınızda olsun.

Fev de boğaz vurumu ile meşhur bir ato. Doğru bobin konumlandırması ile iyi bir sonuç alabilirsiniz. Kaldı ki fev çok geniş yanma odasına sahip olduğu için çift bobin takarak da kullanılır veyahut performans telleri ile. Çift bobin yapımı biraz zor fakat çok çok fena bir boğaz vurumu oluyor.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Perseus önermişti bir arkadaşım ama söylediğiniz gibi bulamadık. Deck geniş olduğu için her türlü sarım yaparım umarım Fev üzmez beni. Tilemahos arıyorum bulamazsam kesin Fev-e yönelicem. Bir daha yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Elimde Dvarw var arkadaslar vurumu daha dusuk bir ato onerecek olan var mi ? Vg-pg ile oynama yapmadan,mevcut nikotini dusurmeden hatta daha da yukselterek daha dusuk vurum alabilecegimiz bir ato onerisi olan :))

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimde Dvarw var arkadaslar vurumu daha dusuk bir ato onerecek olan var mi ? Vg-pg ile oynama yapmadan,mevcut nikotini dusurmeden hatta daha da yukselterek daha dusuk vurum alabilecegimiz bir ato onerisi olan :))

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam siz neredeyse vurumu olmayan bir şey arıyorsunuz anladığım kadarı ile :) Esg Skyline (Drop Kit ile) veya VWM Integra önerebilirim. Clapton tel şart ikisine de, hem vurum azalır, hem aroma artar. Bu ikisinden başka Dvarw'dan düşük vurumlu bildiğim bir atomizer yok açıkçası. Orijinal değil klon derseniz Skyline için YFTK veya Coppervape, Integra için ise kesinlikle YFTK tavsiye ederim.

Geri