• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara MTL Atomizer Düşünceniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cenkay33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cenkay33

Community
Merhabalar sayin ustadlarim sizi rahatsiz ediyorum ama sizin engin bilgilerinizden yararlanmak istedim ..

12 mg 65-45 e denk gelen bir likitim var evyap
Genelde Tütün Aromalari iciyorum . CCD vs .

Bende suan Siren v2 var bogaz vurumu cok hissetmiyor .

Sizden iyi olmasin bir tanidigim var ve bana gus phenomenon zest v2.2 orjinal atoyu gonderdi ama arastirmalarimda bogaz vurumun fazla olmadigini gordum sizce bu ato nasil birde ?

İon S , İon v2 veya penodat v2 sizce bunlardan aldigim atoya es degermi yoksa bogaz vurumu on planda olup aromayi bayila bayila seven biri olmadigimida belirtmek isterim ki benim icin herseyden once kesmesi ve bogaz vurumudur .

Dusuncelerinizi paylastiginiz icin simdiden teşekkür ederim saygilarimla

siren 2 degil ama 3 kullandim. sanirim aralarinda fazlaca fark yok. aslinda bogaz vurumu gayet yerinde ve keyifli bir ato siren3.

sorunuza gelecek olursam gus grubu bogaz vurumu icin degil sicak aroma arayanlarin adresidir. o yuzden almanizi tavsiye etmem.

kullandiklarim arasindan bogaz vurumu konusunda iyi olan atolar soyle;
Fev 4.5, Major, perseus, Era, by ka V8.

bahsini ettiginiz atolardan ise peno v2 4ml olursa keyifli bir vurumu var, Ion V2 de ona yakin sayilir.

bogaz vurumu icin en namli ato Fev 4.5tir. tek tarafli hava pini de kullanirsaniz gayet guclu bir vurum alirsiniz.

Merhabalar sayin ustadlarim sizi rahatsiz ediyorum ama sizin engin bilgilerinizden yararlanmak istedim ..

12 mg 65-45 e denk gelen bir likitim var evyap
Genelde Tütün Aromalari iciyorum . CCD vs .

Bende suan Siren v2 var bogaz vurumu cok hissetmiyor .

Sizden iyi olmasin bir tanidigim var ve bana gus phenomenon zest v2.2 orjinal atoyu gonderdi ama arastirmalarimda bogaz vurumun fazla olmadigini gordum sizce bu ato nasil birde ?

İon S , İon v2 veya penodat v2 sizce bunlardan aldigim atoya es degermi yoksa bogaz vurumu on planda olup aromayi bayila bayila seven biri olmadigimida belirtmek isterim ki benim icin herseyden once kesmesi ve bogaz vurumudur .

Dusuncelerinizi paylastiginiz icin simdiden teşekkür ederim saygilarimla

Siren V2'nin boğaz vurumu kesmiyorsa diğerleri de zor keser üstadım. Penodst V2 neredeyse Siren V2'nin aynısı vurum, deck yapısı vb. olarak. Ion S vurur diyen de var vurmaz diyen de. Ion V2 dengeli, vurum atosu diyemem. Gus'ların tamamı vurumsuz aroma atosu bana göre.

Kullandığım en vurumlu atolar hatırladığım kadarıyla vurum sırasına göre:

Squape Nduro
Squape Arise
Spica Pro
Erlkönigin/Elprinz
Flash 4.5s+/4.5
Kayfun Lpv2/fp
Russian 91
Expromizer 1.2/1.4
Siren V2
Penodat V2
Tilemahos Armed
Kayfun V4
Kayfun Mini V3
Majör V1/1.1
Majör V2
Perseus
Troya Lv2
Ion V2 4ml
Tilemahos Armed Eagle
Expromizer V4
Neeko
Troya Mv2
Kronos V2
Taifun GT2
Penodat V1

Vurumu yüksek olduğunj duyup kullanma şansım olmayan Ataman var.

Vurum söz konusu olunca uzak durulması gerektiğini düşündüğüm mtl rta'lar:

Gus'lar
Kayfun Lite (2019/2021)
Pioneer
Dwarv
Anani
Berserker'ler
Diğer Expromizer'ler
Taifun Gtr
Dome'lar

Aklıma gelmeyenler mutlaka vardır ama kabaca bir fikir verir diye düşünüyorum. Beni Spica Pro satarken, Majör V1 alırken, Kayfun Lpv2, Fev (Flash 4.5) höpürdetirken görebilirsiniz etrafta. Ruhunu boğaz vurumlu tütün atolarına teslim etmiş bir buhardaşınızım. ????????

Siren V2'nin boğaz vurumu kesmiyorsa diğerleri de zor keser üstadım. Penodst V2 neredeyse Siren V2'nin aynısı vurum, deck yapısı vb. olarak. Ion S vurur diyen de var vurmaz diyen de. Ion V2 dengeli, vurum atosu diyemem. Gus'ların tamamı vurumsuz aroma atosu bana göre.

Kullandığım en vurumlu atolar hatırladığım kadarıyla vurum sırasına göre:

Squape Nduro
Squape Arise
Spica Pro
Erlkönigin/Elprinz
Flash 4.5s+/4.5
Kayfun Lpv2/fp
Russian 91
Expromizer 1.2/1.4
Siren V2
Penodat V2
Tilemahos Armed
Kayfun V4
Kayfun Mini V3
Majör V1/1.1
Majör V2
Perseus
Troya Lv2
Ion V2 4ml
Tilemahos Armed Eagle
Expromizer V4
Neeko
Troya Mv2
Kronos V2
Taifun GT2
Penodat V1

Vurumu yüksek olduğunj duyup kullanma şansım olmayan Ataman var.

Vurum söz konusu olunca uzak durulması gerektiğini düşündüğüm mtl rta'lar:

Gus'lar
Kayfun Lite (2019/2021)
Pioneer
Dwarv
Anani
Berserker'ler
Diğer Expromizer'ler
Taifun Gtr
Dome'lar

Aklıma gelmeyenler mutlaka vardır ama kabaca bir fikir verir diye düşünüyorum. Beni Spica Pro satarken, Majör V1 alırken, Kayfun Lpv2, Fev (Flash 4.5) höpürdetirken görebilirsiniz etrafta. Ruhunu boğaz vurumlu tütün atolarına teslim etmiş bir buhardaşınızım. ????????

Evet sayin ustadim sizin gibi insanla tanismak beni gerçekten mutlu etti ve yazinizi okurken vay be dedim engin bilgilerinizi benle paylastiginiz icin teşekkür ederim . Spica pro dusunmeye karar verdim :) gibi duruyo . İste bu olaydada bunu anlamıyorum listede spica pro yokken bir anda spica proya donmek diye de birsey var ????

Aromasiz nbase kullanacaksanız Spica tamam ama aromalı likitler için elinizdeki Siren V2 ye göre Spica Pro size level atlatmayacaktir.
Spicadan önce Chem nikotin olmadı 15mg nikotin denemenizi öneririm.
Siren V2 sonrası Spica küçük deck yapısı, sıkı içim, fazla parça sayısı ve nispeten daha sıcak buhar performansı ile sizi zorlayabilir.

Evet sayin ustadim sizin gibi insanla tanismak beni gerçekten mutlu etti ve yazinizi okurken vay be dedim engin bilgilerinizi benle paylastiginiz icin teşekkür ederim . Spica pro dusunmeye karar verdim :) gibi duruyo . İste bu olaydada bunu anlamıyorum listede spica pro yokken bir anda spica proya donmek diye de birsey var ????

Öyledir Spicaaa öyledir... 7-8 tane aldım sattım sanırım yıllar içinde ???? Satarsın gene özlersin 6 ay sonra ???????????? Sıfır alma şansım olsaydı yıllar önce satmazdım sanırım. 2. el olunca amaan bulurum yine diyip diyip satıyorum. Pisimdir de, tak diye ilan görür havada kaparım affetmem. ???? Rastgele denk gelsem duramam alırım yine. Heheeh

Aromasiz nbase kullanacaksanız Spica tamam ama aromalı likitler için elinizdeki Siren V2 ye göre Spica Pro size level atlatmayacaktir.
Spicadan önce Chem Nik* olmadı 15mg Nik* denemenizi öneririm.
Siren V2 sonrası Spica küçük deck yapısı, sıkı içim, fazla parça sayısı ve nispeten daha sıcak buhar performansı ile sizi zorlayabilir.

Sayin ustadim dusunceleriniz icin teşekkür ederim. Ozaman bu yazinizdan anladigim kadariyla siren v2 ile spica nin arasında cok bir fark olmadigini siren seni tatmin etmiyorsa oda etmez diyorsunuz . Ben bu konusmalardan anladigim kadariyla atesliye devam edecem ????

Öyledir Spicaaa öyledir... 7-8 tane aldım sattım sanırım yıllar içinde ???? Satarsın gene özlersin 6 ay sonra ???????????? Sıfır alma şansım olsaydı yıllar önce satmazdım sanırım. 2. el olunca amaan bulurum yine diyip diyip satıyorum. Pisimdir de, tak diye ilan görür havada kaparım affetmem. ???? Rastgele denk gelsem duramam alırım yine. Heheeh

Sadece sigarayi birakmak icin ciktigim bu yolda sayin ustadim Qmini , Dotmod 75 , therion dna 75 im oldu bunun sonunu ararken nerelere olay geldi bir turlu anlamiyorum simdi modlarim tamam aklimda sadece dedigim gibi bir ato ve nbase saglam :)

Sadece sigarayi birakmak icin ciktigim bu yolda sayin ustadim Qmini , Dotmod 75 , therion dna 75 im oldu bunun sonunu ararken nerelere olay geldi bir turlu anlamiyorum simdi modlarim tamam aklimda sadece dedigim gibi bir ato ve nbase saglam :)

Yani neyse ki ekonomisinden yasaklarına pandemi kaynaklı sevkiyat sınırlamalarına tonla engelleyici faktörümüz var. Yoksa pavyon müdavimi içanadolu çiftçisi konumuna benzemek işten bile değil üstadım. :D

Ama yenilere çok dadanmayınca hayal edilen setup'lar kuruluyor ya zamanla, uzun da sürse bütçe ve ürüne ulaşım kaynaklı problemler nedeniyle, sonunda oluyor bunu gördüm kendimde. Sonrası biraz da kaliteli likit, likit bileşeni, sarım malzemesi peşine düşmek sanırım.

Güzel bir atoyu modu çürüyene dökülene kadar kullanmak lazım bence tabii ki en sevdiğimi bulunca bu kendiliğinden oluyor bende. Mesele genelde neyi en seveceğimi bulmakta. ???? O zaman alabiliyor.

Yani neyse ki ekonomisinden yasaklarına pandemi kaynaklı sevkiyat sınırlamalarına tonla engelleyici faktörümüz var. Yoksa pavyon müdavimi içanadolu çiftçisi konumuna benzemek işten bile değil üstadım. :D

Ama yenilere çok dadanmayınca hayal edilen setup'lar kuruluyor ya zamanla, uzun da sürse bütçe ve ürüne ulaşım kaynaklı problemler nedeniyle, sonunda oluyor bunu gördüm kendimde. Sonrası biraz da kaliteli likit, likit bileşeni, sarım malzemesi peşine düşmek sanırım.

Güzel bir atoyu modu çürüyene dökülene kadar kullanmak lazım bence tabii ki en sevdiğimi bulunca bu kendiliğinden oluyor bende. Mesele genelde neyi en seveceğimi bulmakta. ???? O zaman alabiliyor.

???????? Ustadim yuzumu guldurdunuz iste ben en sevdigim mod buldum fakat atoyu bir turlu bulamiyorum simdiki hedef ato daha sonrasinda nbase gececem buda takribi 1 seneyi bulur ve maddi güç hanim artik isyan ediyor sigara daha avantajliydi hesabina giriyor ???? bir umut yasamak derler ya bende kendime diyorum ki bir umuttur atomu bulmak aslinda benim istediklerim sabit

* Bogaz Vurumu
*Aromaya ahim sahim gerek yok
*Bogaz Vurumu ????????

Ustadim naçizane yorumunuz icin cok tesekkur ederim peki sunuda sorayim ben size chem nic dediniz hepsini chem mi yapayim yoksa merck merck chem mi ?
Boğaz vurumu dediğimiz şey nikotin ve buharın boğazdaki oluşturduğu baskı, bi nevi tahriş etme hissi.
Bir sürü etkeni var
Mesela pg olayı nic markası atomizer buharının ısısı yoğunluğu gibi.
Ben kullanmaya Basf PG Chem Nik 12 mg ile Majör V1.0 la başlamıştım.
45 yıl günde 2.5 Camel içen bi adamı kesmişti o zaman.
Zamanla kendimi dengeleyerek düşürdüm
Şu an Carlo Merck Merck 6 Mg a kadar düştüm. Atomizer hala Majör V1.0
Bu arada yukarıda belirtilen atomizerlerin % 75-80 ni kullanmış denemişimdir.
Biraz da kişinin kendisinde bitiyor olay. ;)
Bence 3 chem de dene CMC de dene CMM de SMM veya 3M de
En beğendiğinle devam et.
Buhar olayında en önemli faktör ato veya mod değil.
Tel pamuk ve likit/nbase
Direk ciğerimizle buluşan şeyler bunlar.

Son düzenleme:
Geri