• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mod ve Ato Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhan289
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhan289

Community
Arkadaşlar merhaba
Japon bir arkadaşım japonya' ya gidecek. Ev adresini verdi. Aliexpressten sipariş vereceğim. Gelecek ay bana siparişimi getirecek. Sizden ricam uzun zaman piyasadan eksik kaldım. Tek pilli Mod ve Mtl ato lazım. Mod ve ato ikisi birbirine yakışması çok önemli. Atodan beklentim boğaz vurumu yüksek olsun. Nikotin doruyucu olsun. Genelde kullandığım ohm 0,75- 0,90 arası. Mod ve atoyu 2 çift söylerseniz sevinirim. Çünkü ekim 15 den önce teslim olması lazım. Yoksa arkadaş geri dönecek. Çoğu ato ve modların teslimat süresi uzun. Şimdiden teşekkür ederim. Durumdan dolayı aciliyetim var. Teşekkür ederim.

Oyla 0
Bulabilirseniz eleaf istick pico plus tavsiye ederim, normal pico chipsetinden daha güçlü bir chipset barındırıyor. Ayrıca bana göre çok daha estetik. Olası bir çip veya ekran arızası durumunda doğrudan normal pico parçaları kullanılabilir. Hem de çok kibar bir moddur????IMG_20220916_221224_198.jpg

Son düzenleme:
Güncelleme
Ürünleri sipariş ettim. Fakat satıcı ürünleri geç gönderdi. Arkadaşım Japonya'dan dönecek. Büyük ihtimalle yetismeyecek. Geri çektirdim. Aliexpress müşteri temsilcileriyle konustum. Parayı sağlama aldım. Talebimi söyledim. Ürünleri Türkiye'ye gönderilmesini istedim. Ürünler gümrükte takılırsa 2 ürün. Hem ato hem mod. Cezası var mi? Hukuki açıdan. Türkiye'de gümrüğe takılırsa yine para iadesi olacak.
Aldığım ürünler. Lostvape dna olmayan mod. Steamcrave classic mtl rta

Hocam neyaptin sen yaw ins takılmaz gümrüğe bende sana aroma seviyorsan vurumlu amazier rta 4 ml onerecektim yanına Pico plus silver oda olmadı yerli spica pro pico plusla çok class bir duruşu var ******** atonun her ne olursa olsun hayırlı olsun diyeyim :)

Ekli dosyalar

• 20221002_194921.jpg
    20221002_194921.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 11
Geri