• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Mod ve Ato Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhan289
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhan289

Community
Arkadaşlar merhaba
Japon bir arkadaşım japonya' ya gidecek. Ev adresini verdi. Aliexpressten sipariş vereceğim. Gelecek ay bana siparişimi getirecek. Sizden ricam uzun zaman piyasadan eksik kaldım. Tek pilli Mod ve Mtl ato lazım. Mod ve ato ikisi birbirine yakışması çok önemli. Atodan beklentim boğaz vurumu yüksek olsun. Nikotin doruyucu olsun. Genelde kullandığım ohm 0,75- 0,90 arası. Mod ve atoyu 2 çift söylerseniz sevinirim. Çünkü ekim 15 den önce teslim olması lazım. Yoksa arkadaş geri dönecek. Çoğu ato ve modların teslimat süresi uzun. Şimdiden teşekkür ederim. Durumdan dolayı aciliyetim var. Teşekkür ederim.

Oyla 0
kişinin içim tarzı ve beğeni durumlarını bilmeden öneri yapmaya pek taraf değilim.
bu kadar mod ato kullandın yeniden alma imkanın olsa hangilerini tekrar alırsın deseler
mod olarak Aspire Mixx, Stratum Balance veya Mechlyfe Paramour SBS modlarını,
ato olarakta Steam Crave Aromamizer Classic ile Ulton Millenium atomizerlerini yedeklerdim

bunlar kullandığım ve kendi tarzıma yönelik tercihler olurdu.
buharlamada herşey kişisel sonuçta :)

Son düzenleme:
kişinin içim tarzı ve beğeni durumlarını bilmeden öneri yapmaya pek taraf değilim.
bu kadar mod ato kullandın yeniden alma imkanın olsa hangilerini tekrar alırsın deseler
mod olarak Aspire Mixx, Stratum Balance veya Mechlyfe Paramour SBS modlarını,
ato olarakta Steam Crave Aromamizer Classic ile Ulton Millenium atomizerlerini yedeklerdim

bunlar kullandığım ve kendi tarzıma yönelik tercihler olurdu.
buharlamada herşey kişisel sonuçta :)

Aspire Mixx renkleri kalmamış hocam.:)
Bunlar uyar mı. :cool:

aspire_mixx_60w_box_mod_-_orchid.jpgASP-356_Aspire-mixx-mod_Sapphire_01.jpg

Geri