• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Mod Tamir Edebilecek Yer Arıyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CnrDnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ömer hocanın o tarz hareketleri var çevrimiçi olsada cevap vermeme gibi yada ne bileyim aradığınızda açmama gibi..

Aceleniz varsa Ömer hocama göndermeyin. Sadece o size ulaşmak istediğinde ulaşır. Yada her yazdığınızda cevap alamazsınız, ama elinden kolay kolay iş kurtulmaz. Hatta piyasadaki tamircilerin içinde en iyisidir diyebilirim ama yoğunluğundan dolayı yavaş.
Yok hocam ben bir telefoncunun bedavaya yaptığı lehime 60 tl isteyen bir tamirciye kimse yapamasada göndermem cihazı :D

Yok hocam ben bir telefoncunun bedavaya yaptığı lehime 60 tl isteyen bir tamirciye kimse yapamasada göndermem cihazı :D
Fakat bir önceki yazdığınız mesajdaki kişi ile şuan bahsedilen kişi farklı
Ömer abiye bende çok mod gönderdim en uzun 3 hafta sürdü 2 mod komple topladı boyadı
5 günde cold steel yaptı
Benim tecrübelerim bunlar, fiyat konusunda sizin düşünceniz birşey diyemem geç geldiği konusunda çok yorum var fakat benim gönderdiğim ürünlerde hiç sorun olmadı hatta ekstradan yardım ettiği şeylerde çok oldu

Geri