Hocam bu arada kargo firması ups değil usps. Biraz baktım Türkiyede ptt getiriyorHarbi göndermişler ups ile
Doldurduktan sonra ilk açtığın ticketa doldurduğunu belirtmen gerekiyor sanırım benim konuştuğum arkadaş doldurktan sonra yaz bana demiştiMaille yolladıkları formu doldurma dışında bir işlem yaptınız mı.. ben de bir hareket gözükmüyor
Doğrudur. Yanlış yazmışım.Hocam bu arada kargo firması ups değil usps. Biraz baktım Türkiyede ptt getiriyor
Formu doldurduktan sonra doldurdum diye geri dönmemiştim. Şimdi yaptım hocam sağolun..Doldurduktan sonra ilk açtığın ticketa doldurduğunu belirtmen gerekiyor sanırım benim konuştuğum arkadaş doldurktan sonra yaz bana demişti
Rica ederim ne demekFormu doldurduktan sonra doldurdum diye geri dönmemiştim. Şimdi yaptım hocam sağolun..
Aman hocam gelsin de.. Büyük dert kapağı bu şekilde kullanmak. Güzelim moddan soğudum.Kapak geldi ama işte fotoğraflarda ki gibi durum. Bedava gelen mala 7.50 lira para verdim
Hocam kapak ve üzerinde ki tuş gayet sağlam görünüyor. Akşam montaj yapmaya çalışacağım. Fotoğrafları ve sonucu atarım burayaAman hocam gelsin de.. Büyük dert kapağı bu şekilde kullanmak. Güzelim moddan soğudum.
güle güle kullanOldu çivi gibi oldu Ekli dosyayı görüntüle 6622Ekli dosyayı görüntüle 6623
Abi cidden sağlam parça göndermişler, sallarken masaya vurdum yanlışlıkla bana mısın demedigüle güle kullan
Hayırlı olsun. Sevindim sorunu çözmene.Abi cidden sağlam parça göndermişler, sallarken masaya vurdum yanlışlıkla bana mısın demedi
Canavar, efsane oldu.