arayı uzatmamak iyi fikir. güzel düşünmüşsünüz.
ayrıca bilgilendirme mesajı her konuda devamlı çıkınca baya yoruyor sistemi, onuda söyleyeyim dedim.
herkese özelden toplu mesaj atılırsa sanki daha iyi olabilir.
İkinci mezat sabah 04.00 bitsin bence genelde o saat de uyanık insan sayısı az olup kazanma şansım artar ????????????ikinci mezatı yarın yapalım, hem yeni sistemi test ederiz.
özelden ilettim üstadİkisi arasında paylaştıralım, yarısı lösev, yarısı darüşşafaka, halledince özelden bilgi verirsin
O zaman ben kazandım en son 700 ile bendeydi.????@GaziHazar ı uyarıyorum mezat bitti yazdıktan sonra yine aşka gelip artırmaya devam edersen senin bitiş sonrası artırımlarını geçerli sayacağım
dekontlar o rakamdan olabilir üstad garantiye alayım dedim@GaziHazar ı uyarıyorum mezat bitti yazdıktan sonra yine aşka gelip artırmaya devam edersen senin bitiş sonrası artırımlarını geçerli sayacağım
Bana uygun bir saat abi ????İkinci mezat sabah 04.00 bitsin bence genelde o saat de uyanık insan sayısı az olup kazanma şansım artar ????????????
Saat farkından yırtarım diyorsun yani.????Bana uygun bir saat abi ????
çok değil 1-1,5 saat uykusuz kalabilirim bu saat içi nİkinci mezat sabah 04.00 bitsin bence genelde o saat de uyanık insan sayısı az olup kazanma şansım artar ????????????
Gözün doysun ,yaladın yuttun İngiltereye bile el uzattın hala uyumuyorsun????çok değil 1-1,5 saat uykusuz kalabilirim bu saat içi n
İkinci mezat sabah 04.00 bitsin bence genelde o saat de uyanık insan sayısı az olup kazanma şansım artar ????????????