• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit Meyveli ve Pastane Likitlerde Atomizer Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comefast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comefast

Community
Arkadaşlar coolvape klonu fev 4.5s+ kullanıcısıyım. Soğuk ve kuru buharını seviyorum ama dlc olayı beni deli ediyor. Bana soğuk buhar veren kesinlikle soğuk olmalı, ılık buharı bile sevmiyorum ve aromayı alttan alttan hissettiren(düz boş buhar çekmek istemiyorum) bir mtl rta önerisi istiyorum. Sessiz olursa iyi olur. Tütünlü likitler kullanıyorum. Genelde fe 555, cdd no1-2-4-8 likitleri. Ayrıca basit olsun bu çok önemli. Akarı kokarı olup uğraşmak istemiyorum. Aklımda şu 3 link var ama başka önerisi olan varsa dinlerim. İkinci el atomizer alma taraftarı değilim. Bütçe 200 tl civarı.
1)Dış Bağlantı
2)Dış Bağlantı
3)Dış Bağlantı

benim bulduğum bunlar ama dediğim kriterlere uygun başka atomizer önerilerinede açığım. Şuraya üstatlarıda etiketliyim ortam şenlensin.
@comandante @Anton @Servet33

Hocalarım arkadaşa jomotech lite 76w aldık bize şimdi birde atomizer lazım. Arkadaş soğuk buhar, sessiz, basit ve kolay, meyveli-pastane likitlerinde başarılı, tütündede üzmeyecek bir mtl rta atomizer önerir misiniz? Siz üstadların elbet bir önerisi olacaktır. Bu sefer ikinci elde olabilir ???? arkadaş sorun olmaz diyor.

Son düzenleme:
Oyla 0
Hocalarım arkadaşa jomotech lite 76w aldık bize şimdi birde atomizer lazım. Arkadaş soğuk buhar, sessiz, basit ve kolay, meyveli-pastane likitlerinde başarılı, tütündede üzmeyecek bir mtl rta atomizer önerir misiniz? Siz üstadların elbet bir önerisi olacaktır. Bu sefer ikinci elde olabilir ???? arkadaş sorun olmaz diyor. @Anton @iPehlivan @Servet33 @murcix @comandante @sihirbaz

Hocam özelden de yazdığınız için önce orayı görüp cevapladım, buradan tekrar etmiş olmayayım. (y)

Geri