• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Merhaba SBTV Ailesi!

Hosgeldiniz usta ???? ????????????
Üstad seni aramızda görmek güzel hoş geldin ????????
Abi hoşgeldin. Eline emeğine sağlık umdukların hep seninle olsun. Hayırlı satışların ve yolun açık olsun.
Ferhat ben bu arada. ???? ????
Saygılarımla. ???? ????
Hepinize tek tek teşekkür ederim.Hoşbulduk :)

Hayirli olsun hocam,cok şık gorunuyor ,ismini vermek istemedigim bir arkadas geçen gun balmumuyla bunları parlatinca gozum kamaşmıştı,10 kişi hasetimizden çatladık:)
cahilligimi mazur gorun ,bir sorum var,mesela benim modum var hali hazırda ,sadece kaplama yaptırabiliyormuyuz yoksa full takım olarak mı almak lazım?
Kaplama değil de,chipsetiniz değerlendirilerek yeni bir mod yapılabilir.

Sağolasın kardeşim benim. Bizim odun sevdamız bitmez. Biz odunseveriz. ????????????????
Makam masam ultra stabilize ultem işlemeli muhtelif yerlerinde deformasyon görünümlü nostaljik havalı eskitme işlemeli hayk ent cafcaflı küçük britanyanın dağlarından gelen BEECH ağacından mamül ama dikkatinizi çekerim KAYIN ağacı değil BEECH WUUD olduğu için,
Modlarımda odun yerine kansorejen petrol atığı plastik tercih ediyorum.

Bir gün belki Türkçe bir ilan görür isem ilgilenirim ama :)

Makam masam ultra stabilize ultem işlemeli muhtelif yerlerinde deformasyon görünümlü nostaljik havalı eskitme işlemeli hayk ent cafcaflı küçük britanyanın dağlarından gelen BEECH ağacından mamül ama dikkatinizi çekerim KAYIN ağacı değil BEECH WUUD olduğu için,

Ben sana türkçe ilan atarım kardeşim ayıpsın. Sen yeterki iste sonra bana sövme ama fiyat anlamında. :D :D :D

Reçine , polimer boya ve vernik ile sağlıklı hala getirilmiş Ağaçlarla Yapılmış Buharlama eylemi için kaynak güç olarak kullanılan kutu muhteviyatlı cihaz ilanı açarsam haber ederim azizim:D

Geri