Hayırlı uğurlu olsun. [emoji4]E herkez memleketinin grubunu açmış biz de kendimizinkini açalım değil mi @HMA
Hayırlı uğurlu olsun. [emoji4]
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır üstadım. Askerlik yaptığım memleketimdir. Geldiğim zaman uğrayacağım. [emoji106]Eyvallah üstadım manisaya yolun düşerse buyur gel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamdır üstadım. Askerlik yaptığım memleketimdir. Geldiğim zaman uğrayacağım. [emoji106]
Bende Manisa Batı Kışlada toplanıp. Acemiliği Doğu Kışlada yaptım. Sipil dağı sağolsun yaktı beni. Kulaklar burun yüz soğuktan yandı. Soyuldum bile. Zaten akrabalarda var manisada geldiğimde uğrarım. [emoji106]Ooo o zaman sende manisalı sayılırsın inşallah güzel anılar kalmıştır sende genelde komando birliğine gelenler pek güzel anmıyorlar
Bende Manisa Batı Kışlada toplanıp. Acemiliği Doğu Kışlada yaptım. Sipil dağı sağolsun yaktı beni. Kulaklar burun yüz soğuktan yandı. Soyuldum bile. Zaten akrabalarda var manisada geldiğimde uğrarım. [emoji106]
Öyleyimdir. Yarı egeliyim zaten. Trakya ege karışık. [emoji106] [emoji4]tamamdır mutlaka beklerim . Sen baya hakimsin manisaya [emoji23]
Öyleyimdir. Yarı egeliyim zaten. Trakya ege karışık. [emoji106] [emoji4]
Kırklareli Lüleburgaz. ?Trakya derken üstadım ? Kırıklareli de bide tam olsun
Kırklareli Lüleburgaz. [emoji4]
Evet haklısın dostum benim. Buluşmak şart oldu en yakın zamanda ayarlamak lazım. [emoji106] [emoji4][emoji4]Hobaaaa benim hanımda kırklareli merkezden bu kadar olur ya kader bizi bir şekilde denk getirecek dost [emoji23] tüm olasılıklar ortada [emoji23][emoji23][emoji23]
Evet haklısın dostum benim. Buluşmak şart oldu en yakın zamanda ayarlamak lazım. [emoji106] [emoji4][emoji4]
Manisa grubu açılmış Alaşehir ilçesinde ikamet etmekteyim herkese selam olsun.
Selamlar burada da grup varmış.
Görmüşken selam vereyim dedim.
Güzelyurt tarafındayım.
İftar sonrası demek isterdim ama o saatten sonra normal şartlarda hayatta evden adım atmamAleyküm selam.
Ne zaman görüşüyoruz