Şehir Grubu Manisa Grubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aXXo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamamdır üstadım. Askerlik yaptığım memleketimdir. Geldiğim zaman uğrayacağım. [emoji106]

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ooo o zaman sende manisalı sayılırsın :) inşallah güzel anılar kalmıştır sende :) genelde komando birliğine gelenler pek güzel anmıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ooo o zaman sende manisalı sayılırsın :) inşallah güzel anılar kalmıştır sende :) genelde komando birliğine gelenler pek güzel anmıyorlar

Bende Manisa Batı Kışlada toplanıp. Acemiliği Doğu Kışlada yaptım. Sipil dağı sağolsun yaktı beni. Kulaklar burun yüz soğuktan yandı. Soyuldum bile. Zaten akrabalarda var manisada geldiğimde uğrarım. [emoji106]

Bende Manisa Batı Kışlada toplanıp. Acemiliği Doğu Kışlada yaptım. Sipil dağı sağolsun yaktı beni. Kulaklar burun yüz soğuktan yandı. Soyuldum bile. Zaten akrabalarda var manisada geldiğimde uğrarım. [emoji106]

:) tamamdır mutlaka beklerim . Sen baya hakimsin manisaya [emoji23]

Hobaaaa benim hanımda kırklareli merkezden :) bu kadar olur ya kader bizi bir şekilde denk getirecek dost [emoji23] tüm olasılıklar ortada [emoji23][emoji23][emoji23]

Evet haklısın dostum benim. Buluşmak şart oldu en yakın zamanda ayarlamak lazım. [emoji106] [emoji4][emoji4]

• Beğendim
Tepkiler: HMA
Evet haklısın dostum benim. Buluşmak şart oldu en yakın zamanda ayarlamak lazım. [emoji106] [emoji4][emoji4]

[emoji4] aynen üstadım aynen [emoji4] ben temmuzda kırklar eline gelicem gibi nasipse 8 haziranda çanakkaledeyim askerlik görevimizide yerine getirlim bi :) sonrası inşallah hanımın memlekete bir tur olucak :)

Geri