Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum ancak neden yurtdışı ürünler premium da yurtiçi üretimler bu değeri haketmiyor?
Ben çok premium denilen ürünü çöpe attığımı bilirim
Benim için premium likitin avantajı ve tercih sebebi aslında çok açık.
Kalite, yani içinde ki vg, pg, nic miktarı devlet kontrolünde oluyor bandrollü satılıyor benim bildiğim. Sonuçta fabrikada üretiliyor denetleniyor.
Aromalar keza, 1001 çeşit adamlar deniyor öyle fabrikada çuğaltıp yapıyor en iyisini bulup. Biz tr de onların kullandığının çin malı marka versiyonlarıyla evyap şeklinde yapıyoruz

Mesela hijyen, adamlar iyi şartlar altında yapıyor youtube videolarında görmüştüm bu da çok önemli.
Basit bir örnek vereyim, salt premium likit içiyorum 50mg, 4 fırtta başım dönüyor hafif ve bırakıyorum podu..
Yurt içinde aldığım 50mg evyap salt likitte ise nerdeyse DL keyfi yapacağım tık yok 50mg diye alıyoruz 20mg bile var yok ama satarken 50mg..
İçinde ki aroma gerçekten aroma mı tr likit firmalarında, aroma firmalarında? Yani %5 aroma koyulması gerekiyorsa %2 koyup %3 tatlandırıcı koyuyor(mu) acaba bi yapan birde Allah biliyor bunu
Kullanılan vg pglere değinmiyorum bile yazdığını gerçekten koyuyor mu örneğin mercse gerçekten merc mi geliyo sana? bunu sen ben nasıl anlayacağız mümkün değil ama premium da ne aldığını biliyorsun orjinalse içerikte neyse onu içiyorsun.
Bu arada ben sadece salt da premium kullanıyorum, mesela DL çok içerim zeus x kullanıyorum yemin ediyorum ocak söndürür çok yakıyor benzinli araba gibi mübarek likit dayanmıyor mecbur evyap
Tabi bu yorumları bu konuda ki firma için yapmıyorum alışverişim olmadı. Bu arada eski bi firma olması lazım 2016 mı 17 mi neydi denk geliyordum bu firmaya kötü olsaydı isim değişikliğine giderlerdi bu zamana kadar
Biraz TR firmalarını gömmüş gibi bir yazı oldu ama her firma tabi ki aynı değil arkadaşlar