comandante
Council
ben başka diyorum onuda burda söylemem bandırırlar beni ????Valla ben felekten 3 kere tokat yedim dorduncuyu ben ona attim derdim eskiden
ben başka diyorum onuda burda söylemem bandırırlar beni ????Valla ben felekten 3 kere tokat yedim dorduncuyu ben ona attim derdim eskiden
Beni de bandirmasinlar diye tokat dedim ????????????. Gerci yine sebep oldum amaben başka diyorum onuda burda söylemem bandırırlar beni ????
Felek sizi ne yapmasın [emoji2960]
bayilik alırsan alış verişi senden yaparım en azından seçimli yamulmuş olurumCik ilgimi cekmedi
Suraya bir svoemesto bayiligi acalimmi acmayalimmi anketi acmadiktan sonra oy moy yok.
Az trolluk iyidir
gözün de doymuyo yawww depodan haydarla okşanı çıkartırtçan banabayilik alırsan alış verişi senden yaparım en azından seçimli yamulmuş olurum
@Epek Var mı yeni bi’ haber Svoe’den? Kayfun Mv4 (aerokon), Kayfun V6 (V5+ Aerokon), RDA,…???? Bir şeyler çıksa da yıllık Kayfun vergimizi versek.????
Tayfun nofun komutanım. ???????? GT One’dan umudum vardı fakat çok nötr yorum geldi.kayfun kalmamış tayfun versek ????
@Epek Var mı yeni bi’ haber Svoe’den? Kayfun Mv4 (aerokon), Kayfun V6 (V5+ Aerokon), RDA,…???? Bir şeyler çıksa da yıllık Kayfun vergimizi versek.????
kayfun kalmamış tayfun versek ????
Bizzzzz bu sevdaya bas koyduk. Olmek varrrrrr , donmek yokkkkk.
Offf ne gaza gelmisim
Konu basligi en iyi atomizerdi ve bende kayfun dedim dimi ? Yanlis yerde degilim ? Yoksa yine bir coskun vakasi mi yasandi ? Neyse ben kacim, linc yemeden
sen git mtl de bekle beni geliyom
???? Sıfır bilgi akışı var bende: Yenilikleri takip edeyim, yok aroma yok NET derken kopmuşum iyice. ????Valla size sormak lazim onu, 2 senede bir ato cikariyorlar zaten bu sefer bir v4 upgrade bekliyorum sahsen, prime a v4 chimneyi yapistir, afc yide lite 19 gibi yap, offf ortaya muthis bir melez cikar olay tamam, omurluk ato olur