Kanthal
Council
@GaziHazar ve @CmZ bu anket için ısrar ettiler. ????
Öyle bir amacım yok, yoktu benim. ???? Gördüğüm mesaj ve forum üzerinde rastladığım kullanım önerileri sıklığına bakarak açmıştım —eh tabii bir de gırgır, muhabbet döner diye.Onu zorlamak, ısrar etmek kişiliğine aykırı gibi.
Ben Fev sonrası açıldım ????Ondan mı @murcix majorden sonra açıldı yoksa ????
Öyle bir amacım yok, yoktu benim. ???? Gördüğüm mesaj ve forum üzerinde rastladığım kullanım önerileri sıklığına bakarak açmıştım —eh tabii bir de gırgır, muhabbet döner diye.
Evet çok iyi hatırlıyorum.Ben Fev sonrası açıldım ????
ki fev aldıktan kısa bir süre sonra 7 ato birden sipariş vermiştim ???? aynı koli içinde geldiler. Ondan sonra dikiş tutmadı zaten ????????
Majör @comandante abimin hediyesidir ve çıkışından bir yıl sonra edindiğim atodur
Ya senin ..........'ların sağolsun, gırgır yapmaz mıyız yaw ???? konuyu görünce içimden geldi yazmak.Öyle bir amacım yok, yoktu benim. ???? Gördüğüm mesaj ve forum üzerinde rastladığım kullanım önerileri sıklığına bakarak açmıştım —eh tabii bir de gırgır, muhabbet döner diye.
Major milimlerin bile çok önem arz ettiği bir ato. Bir kere oturdu mu sonrasında hiç sıkıntı yaşatmayan nitelikli bir ato. Sevenin vazgeçeceği bir ürün değil. Gönül isterdi ki o dönem kalite kontrol süreci atlanmayıp herkese sorunsuz majorler gitseydi. Gerçi her mesajı okumuştum ve aklımda kalan en fazla 10-15 kişinin ciddi sorun yaşadığı şeklinde. 400-500 civarı satıldığını düşününce normal bile gelebilir. Kargo problemi yaşayan daha çok kişi vardı ????Evet çok iyi hatırlıyorum.
Sanki şöyle bir şey de hatırlıyorum,bu kadar spekulasyonunun olduğu bir ato nasıl böyle güzel olabilir?güzel olan şeyin neden spekulasyonu var? ????????????
Neyse ki bir yıl çok geç bir zaman değil abim sana zamanında teslim etmiş ???? i ????????????
Bunun en güzel girizgahini abim yukarıda yapmış şimdi çok ta bişey yazmaya gerek yok.Major milimlerin bile çok önem arz ettiği bir ato. Bir kere oturdu mu sonrasında hiç sıkıntı yaşatmayan nitelikli bir ato. Sevenin vazgeçeceği bir ürün değil. Gönül isterdi ki o dönem kalite kontrol süreci atlanmayıp herkese sorunsuz majorler gitseydi. Gerçi her mesajı okumuştum ve aklımda kalan en fazla 10-15 kişinin ciddi sorun yaşadığı şeklinde. 400-500 civarı satıldığını düşününce normal bile gelebilir. Kargo problemi yaşayan daha çok kişi vardı ????
Benim o dönemki sıkıntım da çok fazla popüler olan ve anlata anlata bitirilemeyen KF prime ile olan seviyesiz ilişkimdi ????????????
Majör le olan aşkını tarif etmeye çalışma abi bize,biz de yanariz alevinde. ????Atomizer ve kullanımı tamamen kişisel. Kendi sitiline uymayan bi atomizerse ne yaparsan yap beğenmezsin zaten.
Ama keyif alıp memnun kalırsan bazı ufak zorlukları, uğraştırıcılığı veya kusurları gözüne batmaz.
Alacağın içim keyfi için onları tolere eder, katlanırsın.
Majör de böyle bi atomizer. Ya çok seversin yada hiç sevmezsin.
Ben çok seven gurubundanım
Majör le olan aşkını tarif etmeye çalışma abi bize,biz de yanariz alevinde. ????