• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Major V1.1 Yeniden Üretilsin Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Major V1.1 yeniden üretilsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Seçeneklere
"Ustanın keyfi bilir" eklenebilir mi ????

Bu arada minör sürecinde şunu iyice anladım ki Ramazan usta hayalleri olan ve sadece onun peşinde koşan çok iyi niyetli ayrıca heyecanlı biri.
Politik kararlar veren biri gibi görünmüyor.
ayrıca bu malı yapayım, satayım da kar edeyim gibi değil de "Ben bir ürün yaptım, isteyen alsın kullansın, umarım beğenirler" edasında. Ticari kaygılar taşısa eminim ki süreci böyle rahatına bırakmaz daha iyi yönetirdi. Zira çoğumuz gördük ki beklemekten ve ilgisizlikten şikayet eden ve almaktan vazgeçen buharcılar oldu.

Onu zorlamak, ısrar etmek kişiliğine aykırı gibi.

Ben Fev sonrası açıldım ????
ki fev aldıktan kısa bir süre sonra 7 ato birden sipariş vermiştim ???? aynı koli içinde geldiler. Ondan sonra dikiş tutmadı zaten ????????

Majör @comandante abimin hediyesidir ve çıkışından bir yıl sonra edindiğim atodur
Evet çok iyi hatırlıyorum.
Sanki şöyle bir şey de hatırlıyorum,bu kadar spekulasyonunun olduğu bir ato nasıl böyle güzel olabilir?güzel olan şeyin neden spekulasyonu var? ????????????
Neyse ki bir yıl çok geç bir zaman değil abim sana zamanında teslim etmiş ???? i ????????????

Öyle bir amacım yok, yoktu benim. ????‍♂️ Gördüğüm mesaj ve forum üzerinde rastladığım kullanım önerileri sıklığına bakarak açmıştım —eh tabii bir de gırgır, muhabbet döner diye.
Ya senin ..........'ların sağolsun, gırgır yapmaz mıyız yaw ???? konuyu görünce içimden geldi yazmak.

Ben de isterim uretsin, alamayanlar da faydalansın. Umarım üretir ????????

Atomizer ve kullanımı tamamen kişisel. Kendi sitiline uymayan bi atomizerse ne yaparsan yap beğenmezsin zaten.
Ama keyif alıp memnun kalırsan bazı ufak zorlukları, uğraştırıcılığı veya kusurları gözüne batmaz.
Alacağın içim keyfi için onları tolere eder, katlanırsın.
Majör de böyle bi atomizer. Ya çok seversin yada hiç sevmezsin.
Ben çok seven gurubundanım :)

Evet çok iyi hatırlıyorum.
Sanki şöyle bir şey de hatırlıyorum,bu kadar spekulasyonunun olduğu bir ato nasıl böyle güzel olabilir?güzel olan şeyin neden spekulasyonu var? ????????????
Neyse ki bir yıl çok geç bir zaman değil abim sana zamanında teslim etmiş ???? i ????????????
Major milimlerin bile çok önem arz ettiği bir ato. Bir kere oturdu mu sonrasında hiç sıkıntı yaşatmayan nitelikli bir ato. Sevenin vazgeçeceği bir ürün değil. Gönül isterdi ki o dönem kalite kontrol süreci atlanmayıp herkese sorunsuz majorler gitseydi. Gerçi her mesajı okumuştum ve aklımda kalan en fazla 10-15 kişinin ciddi sorun yaşadığı şeklinde. 400-500 civarı satıldığını düşününce normal bile gelebilir. Kargo problemi yaşayan daha çok kişi vardı ????

Benim o dönemki sıkıntım da çok fazla popüler olan ve anlata anlata bitirilemeyen KF prime ile olan seviyesiz ilişkimdi ????????????

Major milimlerin bile çok önem arz ettiği bir ato. Bir kere oturdu mu sonrasında hiç sıkıntı yaşatmayan nitelikli bir ato. Sevenin vazgeçeceği bir ürün değil. Gönül isterdi ki o dönem kalite kontrol süreci atlanmayıp herkese sorunsuz majorler gitseydi. Gerçi her mesajı okumuştum ve aklımda kalan en fazla 10-15 kişinin ciddi sorun yaşadığı şeklinde. 400-500 civarı satıldığını düşününce normal bile gelebilir. Kargo problemi yaşayan daha çok kişi vardı ????

Benim o dönemki sıkıntım da çok fazla popüler olan ve anlata anlata bitirilemeyen KF prime ile olan seviyesiz ilişkimdi ????????????
Bunun en güzel girizgahini abim yukarıda yapmış şimdi çok ta bişey yazmaya gerek yok.
Tamamen kişisel mesele,atonun en büyük handikapi da bence yadellerde gezmesiydi ????????????
Atoyu alan yabancı,alana ato yabancı ????
Şimdi tekrar uretilsin mi?(yi) konuşuyoruz bbak...
E diğer konularda da görüyoruz hala bir talep söz konusu
Bence uretilsin "majör sen çok yaşa" ????????????

Atomizer ve kullanımı tamamen kişisel. Kendi sitiline uymayan bi atomizerse ne yaparsan yap beğenmezsin zaten.
Ama keyif alıp memnun kalırsan bazı ufak zorlukları, uğraştırıcılığı veya kusurları gözüne batmaz.
Alacağın içim keyfi için onları tolere eder, katlanırsın.
Majör de böyle bi atomizer. Ya çok seversin yada hiç sevmezsin.
Ben çok seven gurubundanım :)
Majör le olan aşkını tarif etmeye çalışma abi bize,biz de yanariz alevinde. ????

Majör le olan aşkını tarif etmeye çalışma abi bize,biz de yanariz alevinde. ????

yaklaşık 3 yıl içerisinde 35 ten fazla atomizer denemişim .
ve hala (benim içim keyfime göre) bana en çok uyan atomizer majör olmuş.
tütün türevi likitleri hiç bir ato ne doyum nede vurum olarak onun gibi yorumlamamış.
hiçbiri tahtından indirememiş kralı.
o zaman devamke :)

Geri