Evet, şimdi gördümYalnız artık FT gıcık bir biçimde paypal harici kartla ödemeyi kabul etmiyor.
Yoksa 7 renkli cam seti de ben alacaktım
Kaç gelmiş?O kadar mesaj mail vs ye ragmen 10 seri numarasi bana gelmemiş,kime gitti şimdi bu arada bul
????????????
Alta 2 tane mi oring koydunuz?Atomizeri okumadı şimdi de modun üstünde kaldı parça
Normalde bütün kargolarım istanbul-izmir aktarma- bulunduğum şubeye gelirKargosu gelmeyenler kulübünde kaç kişiye düştük...
aslında o işlem https://www.tr.sihirlibuhartv.net/konu/uzi-mods-major-rba-rta-kullanicilari-kulubu.297/ bu sayfadan da yürüyebilirBi major sohbet sayfası mı açılsa ne olsa? deneyimler, problemler falan paylaşılabilir?
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
159 du yanlis hatirlamiyorsam bu arada programim nedeniyle ancak bitti ato mesaisi benim icin ????Kaç gelmiş?
Kargosu gelmeyenler kulübünde kaç kişiye düştük...
Benimki de farklı bi şubeye gitti bu sabah, şubenin numarayı aradım, kadın açtı adresimi aldı, adresinizin olduğu şubeye gönderiyorum dedi, yılın kargocusu oyunu vereceğim telefonla konuştuğum kadına...Benimki Ankara aktarmadan İzmir aktarmaya geldi, daha da yaklaşır mı bugün bilmiyorum.
Cuma günü ödeme yapmıştım, Cuma'dan Cuma'ya diye düşünürsek, saatte şu an 10, 6 gün 12 saat geçmiş gibi düşünebiliriz ki bu da 156 saat yapıyor. Mesafenin 450km olduğunu düşürsek saatte 2.8km hızla ilerliyor. İnsan ortalama saatte 4km hızla yürüdüğüne göre kargom yürüyerek gelse çoktan elimdeydi.Benimki de farklı bi şubeye gitti bu sabah, şubenin numarayı aradım, kadın açtı adresimi aldı, adresinizin olduğu şubeye gönderiyorum dedi, yılın kargocusu oyunu vereceğim telefonla konuştuğum kadına...
dayanamıyorum bu çaresizliğine. yola çıktım geliyorum kardeşimCuma günü ödeme yapmıştım, Cuma'dan Cuma'ya diye düşünürsek, saatte şu an 10, 6 gün 12 saat geçmiş gibi düşünebiliriz ki bu da 156 saat yapıyor. Mesafenin 450km olduğunu düşürsek saatte 2.8km hızla ilerliyor. İnsan ortalama saatte 4km hızla yürüdüğüne göre kargom yürüyerek gelse çoktan elimdeydi.
Hönkürerek güldüm????????Cuma günü ödeme yapmıştım, Cuma'dan Cuma'ya diye düşünürsek, saatte şu an 10, 6 gün 12 saat geçmiş gibi düşünebiliriz ki bu da 156 saat yapıyor. Mesafenin 450km olduğunu düşürsek saatte 2.8km hızla ilerliyor. İnsan ortalama saatte 4km hızla yürüdüğüne göre kargom yürüyerek gelse çoktan elimdeydi.
yürürken arada dinleniyordurHönkürerek güldüm????????