• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Likitten Aroma Alamıyorum.

omrtokgoz

Yeni Üye
Merhaba dostlar. Safir kimyadan 1 hafta önce lemon tart ve zıkkım demlemeye başladım. 70/30 6mg Merck nbase kullandım ve bugün denedim ikisini de fakat hiç aroma alamıyorum.
Dead rabbit v3 kullanıyorum sebebi nedir? Lemon tart tan bildiğiniz limonlu kolonya tadı alıyorum zıkkımdan da berbat aroma alıyorum. Bunu yaşayan var mı? Telim ve pamuğum dead rabbit in kutusundan çıkanlar. Saygılar

Hangi markayı denediniz hocam? Büyük ihtimal memnun kalabileceğiniz markaları şöyle sıralayayım;

Meyve/pastane için;
Alev Kimya Drifter Bar
Alev Kimya Cafe Racer
Alev Kimya Vampire Vape
Alev Kimya Dinner Lady
Alev Kimya T-Juice
İlke Kimya Aromania

Tütün aromaları için;
İlke Kimya FE
İlke Kimya FA
İlke Kimya TFA

Eskiden Mixle iyiydi ama kaliteyi o da bozmuş diye duydum.
Hocam kendim yapmaya yeni başlayıp safir denedim çok memnun kalmadım.
Şimdi de falcon deniyorum alev biraz tuzlu geldi o birdahaki aya kaldı.
Malum bu ay tel pamuk vs de aldım:)
Öneriler için teşekkürler
Falcon kimya hakkındaki düşünceleriniz ve önerileriniz nedir?

Hocam kendim yapmaya yeni başlayıp safir denedim çok memnun kalmadım.
Şimdi de falcon deniyorum alev biraz tuzlu geldi o birdahaki aya kaldı.
Malum bu ay tel pamuk vs de aldım:)
Öneriler için teşekkürler
Falcon kimya hakkındaki düşünceleriniz ve önerileriniz nedir?
Falcon denemediğim nadir firmalardan hocam. Çevremde n-baseini, aromasını seven de var, bazı ürünlerini sevip bazılarını sevmeyen de var, tamamen sevmeyen de var. İşin özü bu olay tamamen damak tadı :)
Ben ilk başta Golden deneyip, hiç memnun kalmayarak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali belli başlı 2-3 firma dışında alışverişi bıraktım.

Falcon denemediğim nadir firmalardan hocam. Çevremde n-baseini, aromasını seven de var, bazı ürünlerini sevip bazılarını sevmeyen de var, tamamen sevmeyen de var. İşin özü bu olay tamamen damak tadı :)
Ben ilk başta Golden deneyip, hiç memnun kalmayarak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali belli başlı 2-3 firma dışında alışverişi bıraktım.
Bende öyle olucam hocam büyük ihtimalle😅
Neyse deneye deneye skalamı genişleteyim bari

Geri