• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nereden Bulurum? Likit Sitesi Tavsiyesi

ben az araştırıcam hocam nereden bulurum, bi gelen gidenden isticem 3-5şişe (pahalı da meret) şeytan diyor kendi net aromanı yap, elimde birkaç malzeme eksik ama öyle bir eriniyorum ki satın almak daha çekici
Ben SenseiVape’e getirtmiştim hocam. O zamanlar uygundu. Şu an kur ve firmanın 10 mL aromayı bırakıp 60 mL diy-kite geçirmiş olması nedenleriyle pahalı olabilir.

Kesinlikle yasak değil. Seni tenzih ederim, Yeter ki artık milleti bıktıran reklam çalışması olmasın.
Sitelerin tamamı Saltica tarafından sponsorluk karşılığında eklenen siteler.
Aksi bir durumda muhatabımız onlardır.
Site reklamında bulunan satıcıdan saltica adlı ürünlerden temin ettim ürünler sahte arkadaşlar ingiltere menşeili yazılı fakat yurtiçi üretim olduğu kesin aynı hataya düşmemenizi ve alışveriş yapılmamasını öneriyorum . Bunun satıcıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum temin ettiği yerin biraz araştırınca saltica likitlerin yurtdışında satışı yok ve ekşi sözlükte yapılan araştırmalarda da bu kanıtlanmış izmir kaynaklı site bağlantısı…

Hocam tütünlü likit hiç denemedim. Nasıl oluyor acaba? DL'de içilir mi? Cherry Cigar likiti vardı jvaper'de. Onu denediniz mi nasıl?
sa dostum ben 8 ayda 12k lıralık aroma ve hazır lıkıt almısım. bu 12 nın maks. 1000 lırası hazır lıkıt kalanı aroma ve nbase seklınde. kendım deneyeyım ıstedım ama nik. tutturmak müümkün olmuyor. ve son kararımı da yazayım. begendıgım ve tadını tutturabıldıgım, vampire heisenberg, pastane tütün olarak custard king (falcon kimya) dinner lady 30ml orjinal şişe (safir kimya) bunun dışında tütünlü likitlerimi @Nasreddin Hoca dan denedim ve çok başarılı buldum. ( @Koba yazımda yanıltıcı bir husus var ise yayımdan kaldırabilirsiniz)

hocam ben tütün severim
cdd ve fe bulunabilse tütünden caymam, yazlık bi heisenberg ile asap grape demler geçerdim piyasada olsalardı
tfa turkish ve fa latakia muhteşemdir bizde bulunabilenlerden
azcık mix bilen adam herşeyi tütünle mixler neredeyse ama test ede ede 1-1.5 litre boşa gider ilk başta, düz vg/pg alıp ekonomik testler yapılabilir
tütün aroması + graham ve opsiyonel olarak çerez aromaları (toasted almond gibi) iyi tat verir, meyvelerden çilek-elma ile uyumludur ama blueberry ile de güzel bence, tütün herşeyle gider ama şuan fuji deniyorum
fuji baskın aroma, yüzdesini az tut, tütünle ry4 double bas, çok az graham dal şeklinde testler yaptım, bekliyorum
sigara benzeri arıyorsanız illa içine black fire/oak wood gibi efektörler girecek, anise ile değişik oluyor, çok az fa tiramisu ve kahveler acayip

bu güzel konu mesela ama adı geçen aromaları bulmak çoook zor
ustadım ben 12 bın lıra verdıktensonra durdum. cunku sonu yok yap yap at bıktım yani. tutturdugumu kendım yapıyorum. dıgerlerını pıyasadakı guvenılır bır sıteden alıyorum.

Geri