tekelmavisi
Community
önerebileceğiniz baymayan aroması kaçmayan sağlam likit satan bir site var mı?
Ben SenseiVape’e getirtmiştim hocam. O zamanlar uygundu. Şu an kur ve firmanın 10 mL aromayı bırakıp 60 mL diy-kite geçirmiş olması nedenleriyle pahalı olabilir.ben az araştırıcam hocam nereden bulurum, bi gelen gidenden isticem 3-5şişe (pahalı da meret) şeytan diyor kendi net aromanı yap, elimde birkaç malzeme eksik ama öyle bir eriniyorum ki satın almak daha çekici
birde diy 20ml aroma diyorBen SenseiVape’e getirtmiştim hocam. O zamanlar uygundu. Şu an kur ve firmanın 10 mL aromayı bırakıp 60 mL diy-kite geçirmiş olması nedenleriyle pahalı olabilir.
Eski serileri (10 mL aroma) Avrupa sitelerinde stokta oluyor tek tük de olsa. Bunlar uyguna geliyor hocam. Yeni serileri bence de pahalı.birde diy 20ml aroma diyor
bence pahalı hocam 60ml içmek için (firma pahalı, senseivape'lik durum yok) ama seveni verir
aslında gavur illeri için normalEski serileri (10 mL aroma) Avrupa sitelerinde stokta oluyor tek tük de olsa. Bunlar uyguna geliyor hocam. Yeni serileri bence de pahalı.
10 mL aromadan 120 mL likit çıkarken de, şu anki 60 mL’ler de aynı para hocam, onlar da bir noluyoruz diyordur herhalde.aslında gavur illeri için normal
sigara 4eur aroma likit 20eur bile olsa kurtarıyor
hocam bunun oranı %8 miydi10 mL aromadan 120 mL likit çıkarken de, şu anki 60 mL’ler de aynı para hocam, onlar da bir noluyoruz diyordur herhalde.
%5-10 arası öneriliyor, Latakia için %8 çok diyebilirim örmeğin. İçilmiyor ağırlıktanhocam bunun oranı %8 miydi
sanki net için az değil mi?
Ben falcon kimyadan alıyorum 1 senedir şuan içinde puff aromalari kullanıyorum gayet güzel tadında tavsiye ederim hocamönerebileceğiniz baymayan aroması kaçmayan sağlam likit satan bir site var mı?