Basagar
Community
Benim bünye henüz tam olarak alışamadı ortama ama..biz alışık değiliz böyle şeffaf, kullanıcı dostu, üyesine değer veren dinleyen yönetime. bünyeye dokunmasa bari.
üstadımSb light candır
Hocam konfor demişken mobilde gezerken ana sayfaya dönmek için en tepe çıkmaya gerek kalmadan ana sayfa eklentisi ne oldu acaba? En konforlusu bu olur benceGerçekten düşüncemiz yoktu koyu temayla ilgili, ancak mühim olan sizlerin konforu, ve tekrar teşekkür etmek istiyorum tema ekibinin bizlere olan sevgi ve saygısı için, bıkmadan, usanmadan taleplerimize nezaketle karşılık verdiler.
Hocam konfor demişken mobilde gezerken ana sayfaya dönmek için en tepe çıkmaya gerek kalmadan ana sayfa eklentisi ne oldu acaba? En konforlusu bu olur bence
Azıcık daha şımarıp yazı rengini biz belirleyebilir miyiz öyle bir seçenek atanabilir mi desem?
Yakında forum anasayfasını evimin salonuna benzetmeyi de talep edeceğim.
Gürcüler gelince...üstadım
bu koyu tema vesilesi ile bir indirim gelir sanırım,yani bence sen indirimi seversin
Forumda sayfanın altına indiğinizde hakkımızda kısmının üzerinde sb light yazıyor ona tıklayıp sb dark ı seçeceksinizbende darkı ısıyorum nasıl yapıcaz