Şu yazdığınız benim için yeterliboğaz vurumu az/yok arasıdır
Atomizerler hakkında genel olarak daha uzun bir yazı hazırlamayı düşünüyorum, en iyi atomizer daha icat edilmedi, çünkü atomizerler likitleri farklı farklı yorumluyor, likitlerde tamamen kişisel zevk üzerinden yorumlanıyor mesela castle Long likiti orjinal olsun klonları olsun kimi tarafından begenilirken kimileri tarafından begenilmiyor dolayısıyla şahsi damak zevklerimize uygun likitler kişisel değişim gösterdiği gibi bu likitleri farklı yorumlayan atomizerler de kişisel olarak iyi/kötü olarak yorumlanabiliyor, burada bir atomizeri eleştirirken genel kurallara dikkat etmemiz gerekliliği ortaya çıkıyor, mesela aromayı ne kadar iyi yorumluyor yada ne kadar farklı yorumluyor, içim kalitesini kişisel olarak karşılıyor mu? mtl atomizerler yeterli sıkılığı ve nikotin iletimini sağlıyor mu? Likit doldurma, telleme, panuklama gibi konularda kullanım kolaylığı sağlıyor mu? vs.Şu yazdığınız benim için yeterli
Mtl atomizer ve boğaz vurumu az/yok arası, hmmm bi düşüneyim
Şaka bi yana benim söylediklerim beni bağlar hocam, benim için Kesinlikle Mtl bir atomizer performansı sağlamadı. Ha benim ayıla bayıla kullandığım Troy rda da başkalarına göre Teneke'dir mesela ona da bir şey diyemem
FT'den sipariş verirken NarTA/NarBA camlarının az biraz uzun olsa da 3.5ml tank ile sorunsuzca kullanıldığını okuyunca ondan da eklemiştim siparişe ama 3 Haziran'da yurtdışına sevk edildi dedikten sonra başka hareket olmadı şu ana kadar, haliyle henüz tecrübe edemedim. Bu şekilde cam tankla deneyen/kullanan var mı aramızda?
Benimde dvarwım olsunDwarv bunca yıllık arayışı sona erdiren cağnım ato.
5ml ile boğaz vurumu gayet yerinde. Ekli dosyayı görüntüle 36358
Orijinal miBenimde dvarwım olsun ☹
Klona hayırrrr ???? çok yakınds orjinal ola bilir düşünmeklerdeyim ????Orijinal mi
Klonları uçuk şeyler değil, çözeriz
O meblalar sadece düşünülecek meblalar. Verilecek değilKlona hayırrrr ???? çok yakınds orjinal ola bilir düşünmeklerdeyim ????