• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara KHW Mods Dwarv MTL RTA?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açık söylemek gerekirse gayet beğendiğim bir atomizerdir. İlk başlarda yeni kullanıcılar için pamuklaması zor gelsede bir likit kanallarının açıklığı dan ötürü akıtma vesaire oluyor. Kendi görüşüm Orjinal ile klon arasında hiçbir fark olmamasıdır. Bir tek malzeme kalitesi farkı var. Aroma 10 üzerinden benim şahsi fikrimce 9.5 alır. Boğaz vurumu olmayan bir atomizerdir. Ne yaparsanız yapın boğaz vurumu alamazsınız. Ama aromaya boğulabilirsiniz.

Dışarıda olduğum için kısa ve öz oldu. Soruları yanıtlayabilirim.

Saygılarımla...

Açık söylemek gerekirse gayet beğendiğim bir atomizerdir. İlk başlarda yeni kullanıcılar için pamuklaması zor gelsede bir likit kanallarının açıklığı dan ötürü akıtma vesaire oluyor. Kendi görüşüm Orjinal ile klon arasında hiçbir fark olmamasıdır. Bir tek malzeme kalitesi farkı var. Aroma 10 üzerinden benim şahsi fikrimce 9.5 alır. Boğaz vurumu olmayan bir atomizerdir. Ne yaparsanız yapın boğaz vurumu alamazsınız. Ama aromaya boğulabilirsiniz.

Saygılarımla...
Biraz absürt gelebilir ama sormada fayda var expromizerv4 ile dvarw mtl'nin karşılaştırmasını istesem nasıl olur hocam?

Sarımı kolay, aroma olarak iyi fakat sıkılık arayanlari uzer bir tank :) yüzükten ayarlarım diye düşünen varsa ayarlanabilir bir yüzüğü yok. Boğaz vurumuda bana zayıf geldi :)

Ben güncel kullanıcısıyım klon kullanıyorum 28 kanthal 2 mm 6 tur ayrık sarım yapıyorum pamuklamaya gelince cotton bacon tercih ediyorum genel olarak emiciliği daha yüksek akıtma gibi bir sorun yaşamadım onda, neden cotton derseniz mujiylede denedim fakat akıttı köftehor ondan sonra hep cottonla devam ettim aynı sorunu hiç yaşamadım,aromasına gelirsek gayet iyi güzel bir yorumu var atomizerin; özellikle pastane aromalarında,tütün için ben tam istediğim tadı yakalayamıyorum ama içilirmi evet içilir.Dvarw için boğaz vurumu yok diyorlar bence var beni tatmin ediyor özellikle 50vg50pg 6mg nikotin oranlı likitlerde mest ediyor bu yüzden bu beklentinize göre değişir,sıkı seviyorsanız hava kanalarını rahatlıkla istediğiniz şekilde değişterbilirsiniz 5-6 tane sıkılık seçeneği var tabi onu alacağınız kişiye sormanızı tavsiye ederim kaç mm hava pinleri mevcut diye, görünümüne gelirsek genel olarak şık, çoklu tank pc ve ultem seçenekleri var her gün değişik değişik kullanabilirsiniz.Orjinalini almak istermiyim diye kendimede soracak olursam,evet alırdım diyebileceğim bir atomizer.

Son düzenleme:

Saygılarımla...
Hanhi klon birebir hocam?

Çok kötü, buna Mtl atomizer demek gerçek Mtl atomizerlere hakarettir, net...

Çok kötü, buna Mtl atomizer demek gerçek Mtl atomizerlere hakarettir, net...
Bu yoruma katılmıyorum, elimde evl reaper dan murdex'e kadar tilemahos armed dan neredeyse tüm kayfun serisine (3.1, Lp plus, V3, v5, kflp2019) kadar, expro 2.1 +V3+v4, doggy sinden e-pheonix firebird üne kadar, ion rba sından troy V3, Coppervape dwarv 22 çoklu tank ve dwarv 16 sina kadar bir dünya mtl atomizer var, kullanıp elimden çıkardığım majör, spica V1, spica Pro vs. ve buluşmalarda kullandığım atomizerleri de sayarsak neredeyse piyasadaki tüm mtl atomizerleri denemisimdir, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dwarv V2 ve dwarv 16 mtl atomizerlerdir, orta/üst aroma verir, boğaz vurumu az/yok arasıdır, sarımda dikkat edilmesi gerekir. Muhtemelen size denk gelen bir ara @Turk ile denedigimiz isimsiz bir klon vardı o klon serisinden olandır, yanma odasının baca altı aparatı gövdeye oturmuyordu ve performans yerlerde sürünüyordu, kısaca kötü bir klon atomizeri baz alarak önyargılı olmayın.

Bu yoruma katılmıyorum, elimde evl reaper dan murdex'e kadar tilemahos armed dan neredeyse tüm kayfun serisine (3.1, Lp plus, V3, v5, kflp2019) kadar, expro 2.1 +V3+v4, doggy sinden e-pheonix firebird üne kadar, ion rba sından troy V3, Coppervape dwarv 22 çoklu tank ve dwarv 16 sina kadar bir dünya mtl atomizer var, kullanıp elimden çıkardığım majör, spica V1, spica Pro vs. ve buluşmalarda kullandığım atomizerleri de sayarsak neredeyse piyasadaki tüm mtl atomizerleri denemisimdir, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dwarv V2 ve dwarv 16 mtl atomizerlerdir, orta/üst aroma verir, boğaz vurumu az/yok arasıdır, sarımda dikkat edilmesi gerekir. Muhtemelen size denk gelen bir ara @Turk ile denedigimiz isimsiz bir klon vardı o klon serisinden olandır, yanma odasının baca altı aparatı gövdeye oturmuyordu ve performans yerlerde sürünüyordu, kısaca kötü bir klon atomizeri baz alarak önyargılı olmayın.
Aynen öyle, azıcık seçici insanım biliyorsun abi ama dwarv beğendiğim bir atomizer. Dezavantajları var ama genel itibari ile ve piyasada ki bir çok atomizeri tokatlar.

Orijinalini kullanmadım. Tek clonunu aldığım atomizer kendisi????Fiyat/Performans olarak o fiyat bandında şahsen en ideal atomizer Dwarv. Aroması güzel ama vurum ve sıkılıkta üzebilir. Elimde gus olduğu için 2 3 ay sonra tekrar sattım.Elinizde Gus gibi atomizerler varsa yerini alamaz ama 150-250₺ arasında hatta 300₺ bandında birçok atomizerden daha iyidir Dwarv ????

Geri