Biraz absürt gelebilir ama sormada fayda var expromizerv4 ile dvarw mtl'nin karşılaştırmasını istesem nasıl olur hocam?Açık söylemek gerekirse gayet beğendiğim bir atomizerdir. İlk başlarda yeni kullanıcılar için pamuklaması zor gelsede bir likit kanallarının açıklığı dan ötürü akıtma vesaire oluyor. Kendi görüşüm Orjinal ile klon arasında hiçbir fark olmamasıdır. Bir tek malzeme kalitesi farkı var. Aroma 10 üzerinden benim şahsi fikrimce 9.5 alır. Boğaz vurumu olmayan bir atomizerdir. Ne yaparsanız yapın boğaz vurumu alamazsınız. Ama aromaya boğulabilirsiniz.
Dışarıda olduğum için kısa ve öz oldu. Soruları yanıtlayabilirim.
Saygılarımla...
Dostum Expromizer v4 1 saat kullandım. Benim hoşuma gitmedi. Aroma derseniz Dvarw derim.Biraz absürt gelebilir ama sormada fayda var expromizerv4 ile dvarw mtl'nin karşılaştırmasını istesem nasıl olur hocam?
Sıkı sevenlet için pin ler çıkıyor paketten. 1 mm olanı kullanıyorum gayet sıkı. Sizde çıkmamış sanırım hocam bu pinler.Sarımı kolay, aroma olarak iyi fakat sıkılık arayanlari uzer bir tank yüzükten ayarlarım diye düşünen varsa ayarlanabilir bir yüzüğü yok. Boğaz vurumuda bana zayıf geldi
Hanhi klon birebir hocam?Açık söylemek gerekirse gayet beğendiğim bir atomizerdir. İlk başlarda yeni kullanıcılar için pamuklaması zor gelsede bir likit kanallarının açıklığı dan ötürü akıtma vesaire oluyor. Kendi görüşüm Orjinal ile klon arasında hiçbir fark olmamasıdır. Bir tek malzeme kalitesi farkı var. Aroma 10 üzerinden benim şahsi fikrimce 9.5 alır. Boğaz vurumu olmayan bir atomizerdir. Ne yaparsanız yapın boğaz vurumu alamazsınız. Ama aromaya boğulabilirsiniz.
Dışarıda olduğum için kısa ve öz oldu. Soruları yanıtlayabilirim.
Saygılarımla...
Sıkı sevenlet için pin ler çıkıyor paketten. 1 mm olanı kullanıyorum gayet sıkı. Sizde çıkmamış sanırım hocam bu pinler.
Soldaki Mod Gepetto Flo modeli sağdaki mod ise Clz X tir. Üstadım benim. ????????guzucuklar ne de güzel duruyor ????
Mod nedir hocam
Maşallah hocam,ateş ediyorlar ????Soldaki Mod Gepetto Flo modeli sağdaki mod ise Clz X tir. Üstadım benim. ????????
Teşekkür ederim üstadım. Sağolasın. ???? ????Maşallah hocam,ateş ediyorlar ????
Sağlıklı sıhhatli ağız tadıyla kullanmanız dileğimle.
Bu yoruma katılmıyorum, elimde evl reaper dan murdex'e kadar tilemahos armed dan neredeyse tüm kayfun serisine (3.1, Lp plus, V3, v5, kflp2019) kadar, expro 2.1 +V3+v4, doggy sinden e-pheonix firebird üne kadar, ion rba sından troy V3, Coppervape dwarv 22 çoklu tank ve dwarv 16 sina kadar bir dünya mtl atomizer var, kullanıp elimden çıkardığım majör, spica V1, spica Pro vs. ve buluşmalarda kullandığım atomizerleri de sayarsak neredeyse piyasadaki tüm mtl atomizerleri denemisimdir, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dwarv V2 ve dwarv 16 mtl atomizerlerdir, orta/üst aroma verir, boğaz vurumu az/yok arasıdır, sarımda dikkat edilmesi gerekir. Muhtemelen size denk gelen bir ara @Turk ile denedigimiz isimsiz bir klon vardı o klon serisinden olandır, yanma odasının baca altı aparatı gövdeye oturmuyordu ve performans yerlerde sürünüyordu, kısaca kötü bir klon atomizeri baz alarak önyargılı olmayın.Çok kötü, buna Mtl atomizer demek gerçek Mtl atomizerlere hakarettir, net...
Aynen öyle, azıcık seçici insanım biliyorsun abi ama dwarv beğendiğim bir atomizer. Dezavantajları var ama genel itibari ile ve piyasada ki bir çok atomizeri tokatlar.Bu yoruma katılmıyorum, elimde evl reaper dan murdex'e kadar tilemahos armed dan neredeyse tüm kayfun serisine (3.1, Lp plus, V3, v5, kflp2019) kadar, expro 2.1 +V3+v4, doggy sinden e-pheonix firebird üne kadar, ion rba sından troy V3, Coppervape dwarv 22 çoklu tank ve dwarv 16 sina kadar bir dünya mtl atomizer var, kullanıp elimden çıkardığım majör, spica V1, spica Pro vs. ve buluşmalarda kullandığım atomizerleri de sayarsak neredeyse piyasadaki tüm mtl atomizerleri denemisimdir, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dwarv V2 ve dwarv 16 mtl atomizerlerdir, orta/üst aroma verir, boğaz vurumu az/yok arasıdır, sarımda dikkat edilmesi gerekir. Muhtemelen size denk gelen bir ara @Turk ile denedigimiz isimsiz bir klon vardı o klon serisinden olandır, yanma odasının baca altı aparatı gövdeye oturmuyordu ve performans yerlerde sürünüyordu, kısaca kötü bir klon atomizeri baz alarak önyargılı olmayın.