vay be siir gibiymis, buyuyunce gayfuncu olcam ben de ????Himm tarafimiz belli ama 2 kelam edelim.
Prime in Soft yumusakligi, dengeli ve tum aromalari hissetirmesi ile birlikte long mode ile daha dolgun buhari
v3 mini hafif tatli sert vurumu, serinligi ve yine prime yakin aroma yorumu ( bunla ilgili simdi sicak yorumu gelebilir ama degil, baya serin buhar alma şansimiz var dicem ama mtl pinler satilmiyor artik malesef )
Lite 19 soft keskin arasi aromasi ve icimi. Benim tarafim belli
X icin konusulan ise Prime , Kf19/21 karisimi olmasi tarafindaki yorumlari, olayi zirveye taşiyabilir.
Yazdiklarim benim şahsi, duygusal dusuncelerimdir
hala lolipoplamı kandırılıyonvay be siir gibiymis, buyuyunce gayfuncu olcam ben de ????
lopopo ne be? sanki apartıman yöneticisi olacan ????hala lolipoplamı kandırılıyon
yakın gözlüğünü tak, okumayıda beceremedin *** ????lopopo ne be? sanki apartıman yöneticisi olacan ????
vay be siir gibiymis, buyuyunce gayfuncu olcam ben de ????
hala lolipoplamı kandırılıyon
Kayfuncu olunmaz Svoemesto olarak dogulur, zorlama Kayfunculari istemiyok biz
#KayfunnnnnnPowerrrrr
Agam onun icinde derinliklerde bir Kayfun sevgisi var ama işte zamaninda ???? ladigi icin geri alamiyor bide dabi senin korkuna
he ya dogdugunda kayfun v1 emzik olarak kullaniliyordu zaten damakli versiyonunu da bana vermisler ama tutmamisim demek kiKayfuncu olunmaz Svoemesto olarak dogulur, zorlama Kayfunculari istemiyok biz
bende ???? lamıştım zamanında zayfunu. hatta ondan bile öncedir