Cezve mırra karışımı var. Kargoya karışmam.bidon dibi arta kalan cezvelere talibim ????❤????????
hoca sen he dedin de ben olmaz dedim mi özele koşturuyomCezve mırra karışımı var. Kargoya karışmam.
Hoca 5 yıldır bi cezve borcun var birde buralarda reklam yapıyonCezve mırra karışımı var. Kargoya karışmam.
5 yılmı? Zaman aşımına uğratmışım demekki. Ankaraya geldin çayımı içtin, cezve kaldı öylemi?Hoca 5 yıldır bi cezve borcun var birde buralarda reklam yapıyon
Bu arada konu ile ilgili de bir örnek yazayım. Hocanın mırra sı ile premium bi limon likitini karıştırmıştım. Harika bişey çıkmıştı ortaya.
Semaver yapmıştın ya hoca unuttun mu laf aramızda güzeldi. Bi daha çağır bi daha gelelim5 yılmı? Zaman aşımına uğratmışım demekki. Ankaraya geldin çayımı içtin, cezve kaldı öylemi?
Karışımlar eşit düzeyde mi hocam ?Capella Chocolate glazed donuts+Solub Chateu haut+FE Cherry cigar+Fe Captain güzel bir karışım çıktı ????
Aroma yüzdeleri farklı (örn. chateu haut %10) karışım düzeyleri eşit.Karışımlar eşit düzeyde mi hocam ?
Chateu haut hariç hepsini tek tek denedim fakat chateu haut hakkında en ufak fikrim yok. Nasıl bir aromadır hocam nasıl biliriz ?Aroma yüzdeleri farklı (örn. chateu haut %10) karışım düzeyleri eşit.