Kanthal
Council
???? ???? Kullanışlı gözüküyor cidden!Tuş kullanımı çok çok iyi olmuş, çok kaşıntı tuttu çok. Ve ayrıca atomizer hava deliğini aletsiz ayarlayabilmek çok güzel olmuş.
Nasip olurda alabilirsem, tek modla yola devam ederim.
???? ???? Kullanışlı gözüküyor cidden!Tuş kullanımı çok çok iyi olmuş, çok kaşıntı tuttu çok. Ve ayrıca atomizer hava deliğini aletsiz ayarlayabilmek çok güzel olmuş.
Nasip olurda alabilirsem, tek modla yola devam ederim.
Çok kullanışlı çok???? fenalardayım.???? ???? Kullanışlı gözüküyor cidden!
Stoklarda gözüküyor şu an çoğu yerde: bu hafta satışa sunarlar galiba. ????Ne zaman satışa çıkıcak acaba, aramızda almanyadan gelen var mı acaba ????????????
O geliyorsa, şimdi bana lazım olan oralardan birinin gelmesi.
O geliyorsa, şimdi bana lazım olan oralardan birinin gelmesi.
Buraya notumu bırakıyorum bir hayır sever olursa gelecek seslenirseniz sevinirim ????????????
Paramour,
Maalesef kapalı.????özelini aç bişi diycem![]()
![]()
![]()
aç bi aç. bi kere aç sonra kapatırsın (halin kalırsa dabikim)Maalesef kapalı.????????
Fırsatı bulursam çekicem inşallah, huzura ericem. Eşlik etmek istersen bana katılabilirsin üstadım ????Şeytan dio çek bi dani sbs er huzurasonra vaz geçiyorumm
Üstad Sen bunu alırsan duramaz bide Dvarw FL 22 çekersin.Fırsatı bulursam çekicem inşallah, huzura ericem. Eşlik etmek istersen bana katılabilirsin üstadım ????
Bir gelen olursa almak istiyorum, bakalım birini denk getirisem niyetim var cidden.Üstad Sen bunu alırsan duramaz bide Dvarw FL 22 çekersin.
Çekmek dert diilde getirmek dert2,7k Riskine giremem şuan
Çok olanın kıymeti yok maalesef ????Avustralyalılarda bu kadar kanguru sevgisi yok yahu. ????