• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D eyvallah, ya bu hafta iki kere haramidereye geldim. birinde ömrüm çekildi, 3 saat metrobüs metro telef oldum, birinde de akşam trafiğine kalmayayım diye öğlenden kaçtım :D
pablo dönünce güzel bi vakitte kahveli çaylı güzel bir ortam yapalım, bende 3 litre likit oldu tükenmiyor yoksa :D
@pablo kalinka yapmayı çok sevmiş, gelmiycekmiş diyolar ???? onun ipine güvenmeyelim bence :cool:
bir daha ki gelişinde direkt bana haber ver sen :)

@pablo kalinka yapmayı çok sevmiş, gelmiycekmiş diyolar ???? onun ipine güvenmeyelim bence :cool:
corona kapmadan kalinka yapabilecek kabiliyette diye inanıyorum :)
Güle güle kullan, bu sarı kapakların kadraja girdiği son foto oldu sanırım ????

Keşke bizim ülkede de yasal olsaydı bu işler. O zaman eminim bir çok üretici forumlarımızda tedarikçi olurdu. Işte o zaman Gönül rahatlığıyla ve etkili bir şekilde "yapacağınız kombini seveyim" derdik ????
aslında eskiden vardı, küstürdüler adamı :D anatolian modsun ürünlerini hala görüyorum alman italyan anlıklarında...

corona kapmadan kalinka yapabilecek kabiliyette diye inanıyorum :)

aslında eskiden vardı, küstürdüler adamı :D anatolian modsun ürünlerini hala görüyorum alman italyan anlıklarında...
Perşembe akşamı döndüm yav,yakın temasa girmedigim için temizim sanırım????

Çekik gözlüler bu işi biliyor arkadaş [emoji16]beklediğimden kaliteli orjinalini görmedik ama klonuna bayıldım [emoji3]
ba48e5b286d1920530dea8aee885c7e7.jpg

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çekik gözlüler bu işi biliyor arkadaş [emoji16]beklediğimden kaliteli orjinalini görmedik ama klonuna bayıldım [emoji3]
ba48e5b286d1920530dea8aee885c7e7.jpg

Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Size ufak bir sorum olacak ama öncelikle kısaca bir şeyden bahsetmek isterim. Ft forumunda, bu mod'da 510 pin sorunu var demişlerdi. Çalışmasında bir sıkıntı yok ama atomizer üstünde oynuyor ve modu sallayınca 510 pin'den ses geliyor demişlerdi. Ayrıca 510 pine üstten bakınca delrin izolatörün yanlarından modun içi gözüküyor, eğer atomizer akarsa likit modun içine girebilir, ufak bir oring takın içine demişlerdi. Hatta bir kullanıcı mod'u açıp 510 pine yapıştırıcı falan sürmüş sorunları öyle halletmiş. Ayrıca 18500 tüpünde sıkıntı var piller uymuyor tüp gereğinden fazla uzun denmişti ama bu sorun bizi pek ilgilendirmiyor, yani kim kaldı 18500 kullanan ????‍♂️
Neyse, sizde bu sorunlardan var mı? Bir de nereden aldınız merak ettim.

Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Size ufak bir sorum olacak ama öncelikle kısaca bir şeyden bahsetmek isterim. Ft forumunda, bu mod'da 510 pin sorunu var demişlerdi. Çalışmasında bir sıkıntı yok ama atomizer üstünde oynuyor ve modu sallayınca 510 pin'den ses geliyor demişlerdi. Ayrıca 510 pine üstten bakınca delrin izolatörün yanlarından modun içi gözüküyor, eğer atomizer akarsa likit modun içine girebilir, ufak bir oring takın içine demişlerdi. Hatta bir kullanıcı mod'u açıp 510 pine yapıştırıcı falan sürmüş sorunları öyle halletmiş. Ayrıca 18500 tüpünde sıkıntı var piller uymuyor tüp gereğinden fazla uzun denmişti ama bu sorun bizi pek ilgilendirmiyor, yani kim kaldı 18500 kullanan [emoji2369]
Neyse, sizde bu sorunlardan var mı? Bir de nereden aldınız merak ettim.
Merhaba üstad teşekkürler.
Evet FT forumundakileri bende takip ettim hatta sipariş için acele ettim diye düşündüm [emoji3]
Bana ulaşan modda herhangi bir sorun yok pinde sallanma yok herhangi bir sesde gelmiyor ve üstten bakınca modun içide gözükmüyor izalatör var o görünüyor ama ben riske atmamak için oring ayarlayıp koyucam yinede yeterli boşluk var bunun için.
Ben AE aldım modu açıkcası 100 lira fazla verdim çünkü FTden siparişi tamamlayamadım bi türlü eski bildiğim yöntem işlemedi sanırım ordan sipariş verme yöntemi değişti [emoji16]
Eğer bu konudada bilginiz varsa destek alırım
18500 pil konusunda da deneme şansım olmadığı için bilmiyorum çünkü 18500 pilim yok [emoji16]

[emoji41]

eski yöntem sepete kargo seçeneği çıkan ürün atıp sepet sayfası açıkken istediğimizi ekleyip sepet sayfasını güncellemekti. bende çalışmıyor. cloudworkz storeda var aede. benim bi siparişim takıldı, full black almıştım ss yok diye. bi ton driptip siparişim de takıldı ardından, umarım benim şanssızlığımdır sadece. modu bi şekilde buluruz da hem peek hem de parlak delrin driptipleri çok kaliteliydi.

eski yöntem sepete kargo seçeneği çıkan ürün atıp sepet sayfası açıkken istediğimizi ekleyip sepet sayfasını güncellemekti. bende çalışmıyor. cloudworkz storeda var aede. benim bi siparişim takıldı, full black almıştım ss yok diye. bi ton driptip siparişim de takıldı ardından, umarım benim şanssızlığımdır sadece. modu bi şekilde buluruz da hem peek hem de parlak delrin driptipleri çok kaliteliydi.
Aynen üstad şans sanırım bende cloudworkz den aldım ecigle ilgili bişey yazmayın ve fiyatı az yazın dedim sağolsunlar 1 dolar ve ticari numune yazmışlar 10.günde elime geçti [emoji846]

Geri