• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendi tupu bence de guzel gorunuyor, hatta ust aparat olmadan kullaniyorum, shrink sadece bir fikirdi (bir gorsele istinaden). Ha olsaydi da begenseydim shrinkli kullanirdim :)
@Gabamarul
valla üst aparat yokken de o çentik gözüme batıyor benim. üst aparatsız kullanımda diğer tüpler daha evla. hatta üst aparatı tamamen aşağı indirip kısa vidalarla sabitleyip ince tüplerle kullanmak da güzel çözüm. ben bakınayım, güzel shrink bulursam yaparım :D
mixxin tüpleri daha kaliteli bu arada insiderin tüplerinden

valla üst aparat yokken de o çentik gözüme batıyor benim. üst aparatsız kullanımda diğer tüpler daha evla. hatta üst aparatı tamamen aşağı indirip kısa vidalarla sabitleyip ince tüplerle kullanmak da güzel çözüm. ben bakınayım, güzel shrink bulursam yaparım :D
Katılıyorum bu fikrine. Hatta dün @iPehlivan dediği gibi mixx tüpünü tornada 1 mm inceltip sonra folya kaplama yapmakta mümkün ????

Son düzenleme:
kendi tupunde centikten dolayi aparat asagi inmiyor, ilk denedigim seylerden biriydi :) gerci o zaman da Swag 2'den hallice olacakti :)

kendi tupunde centikten dolayi aparat asagi inmiyor, ilk denedigim seylerden biriydi :) gerci o zaman da Swag 2'den hallice olacakti :)
kötü durmuyor ama kendi tasarımı daha güzel geliyor bana fev ile, kısa atomizerle falan belki daha şık durur :D yine 15 dolar verilir mi, şimdi verilmez diyemem :D

Katışıyorum bu fikrine. Hatta dün @iPehlivan dediği gibi mixx tüpünü tornada 1 mm inceltip sonra folya kaplama yapmakta mümkün ????
tanıdık tornacı lazım bize :D incelttikten sonra uzun vidalarla kullanmak mümkün olmuyor ama, ona da bi çare geliştirmek lazım

Amann ben denerim nasolsa @Gabamarul da yedek var ???????? ikinci el 50 gayme veririm ????
para mühim değil , altınla ödeme alırız :D bu hafta haramidere sanayii sitesinin oralara gelicem zaten :P

Tirtil desenli olan cok guzel gorunuyor, onu begenmistim. Gorunum yeni cikan mechlyfe sbs mod gibi ama cok daha havali
o mod da güzel görünüyor gözüme ama atomizer yuvası derinliği mixxden de kısa, 21mm yazmışlar. 50 dolar olcak galiba, alırım muhtemelen :D

Geri