Gabamarul
Community
21700 ve 79mm uzunlukta... Tövbeler olsun bizim 18650 modlar 80mmden fazla
21700 ve 79mm uzunlukta... Tövbeler olsun bizim 18650 modlar 80mmden fazla
Ben de şaşırdım görünce! ???? Değerler bariz iyi gibi duruyor.21700 ve 79mm uzunlukta... Tövbeler olsun bizim 18650 modlar 80mmden fazla
yanlış hatırlamıyorsam @Elvis üstatta birşeyler vardıElinde 3 d hazır proje olan var mı acaba?
Para varsa zero nega 2. Derinlik diye belirtilmesi lazım aslında. Kimine çok derin de gelmiyor kısa atomizer kullanıyorsauzmanlara soru
510 yuvası en alcak kanguru hangisi
şimdiye kadar gördüklerim içinde stratum balance diye gördüm sanki
Para varsa zero nega 2. Derinlik diye belirtilmesi lazım aslında. Kimine çok derin de gelmiyor kısa atomizer kullanıyorsa
en derini bu sanirim. Spica pro'yu bile yutmusuzmanlara soru
510 yuvası en alcak kanguru hangisi
şimdiye kadar gördüklerim içinde stratum balance diye gördüm sanki
en derini bu sanirim. Spica pro'yu bile yutmusdk 11.00
yalniz kutuk gibi ve agir, pil kapagi adami delirtir cinsten. ama cok amacli bir goruntusu var, ceviz bile kirarsin
kanguru dedik yaawww bu bildiğin pod gibi bişien derini bu sanirim. Spica pro'yu bile yutmusdk 11.00
yalniz kutuk gibi ve agir, pil kapagi adami delirtir cinsten. ama cok amacli bir goruntusu var, ceviz bile kirarsin
hafif ve biraz yakisikli olsa alinirdi. amac zaten Pod gibi olmasi degil mi abi. yani istedigin ato ile kullanabilecegin kompakt bir cihaz.kanguru dedik yaawww bu bildiğin pod gibi bişi![]()
sevmedim işte zorlama ???? ???? ????hafif ve biraz yakisikli olsa alinirdi. amac zaten Pod gibi olmasi degil mi abi. yani istedigin ato ile kullanabilecegin kompakt bir cihaz.
bana ne? madem sordun alacaksin ????sevmedim işte zorlama ???? ???? ????
sen bunu al kizokuyu yolla bana. bişi denicembana ne? madem sordun alacaksin ????
hobaaaaa Fiskiyelisi cikmisO zaman...????...hmmmm...Tek parçada soğuk buhar verelim, ????????
Ekli dosyayı görüntüle 47620
Ekli dosyayı görüntüle 47621
Ekli dosyayı görüntüle 47622