• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya galiba benim icin ato denemekten ziyade kargo yolu beklemek heyecan veriyor galiba. Cozemiyorum :sick: tek atisla kasintin gidiyorsa harika :ROFLMAO:
Kargo sorunu yüzünden, Çin defterini kapatmıştım ???? Stratum Balance klonunuyla açabilirim belki derken...????‍♂️ Çözüm önerisinde bulunmuşlar gerçi, ama bilemedim,

“Fixed the "rattling" washer with a drop of acryl/silicon[...],” demiş bir kullanıcı FT forumunda.

Kargo sorunu yüzünden, Çin defterini kapatmıştım ???? Stratum Balance klonunuyla açabilirim belki derken...????‍♂️ Çözüm önerisinde bulunmuşlar gerçi, ama bilemedim,

“Fixed the "rattling" washer with a drop of acryl/silicon[...],” demiş bir kullanıcı FT forumunda.
Anında Auguse ile başlamayan siparişlerim yine de normal süreçte geldi. Hatta bazıları 3-4 günde geldi. Bazı nakliye firmaları belledim, satıcıları onlara yönlendiriyorum yada seçiyorum. Ben devam ederim Çin'e ????

Geri