• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvallah hocam. Yapım kalitesizliği ve sıcak buhar olayı ilgimi düşürdü sanırım almayacağım ama yine de yorumlarını merak ediyorum.

Yanii fena olmamış gibi ama Stratum Balance kaşıntımı gidermez ????
Şu Mixx moda da nedense alışamadım, pek ısınamadım bir türlü, ağır ve garip geliyor.
Elim emektar Teslacigs Wye85'e çok alışmış, hep ona gidiyor ????
Balance bunlardan 35-40gr daha hafif görünüyor yanlış hatırlamıyorsam. O derman olabilir. İlk zaman ben de "bu ne la Kaya gibi" diyerek kenara atmıştım. Sonra suçlu olan swag modu kenara çektim bir süre ve Ekim alıştı ağırlığa ???? hafif modları el altından çekmen lazım bir süre ????

Bakayım cidden elimdekilere; olmadı, beklemek yerine, ben de sipariş vereyim????‍♂️

???? ???? Evet, o bayağı tuhaf duruyor???? Hoş, ben kapağın kendisini, yani tasarımını da, pek sevemedim, ama alıştım biraz????

Edit: Daha önce bahsettiğim kapakla. Biraz kirli????
Ekli dosyayı görüntüle 47165
Ekli dosyayı görüntüle 47166
Ekli dosyayı görüntüle 47167
Ben mixx kapağını beğendim aslında, kullanımı pratik. Senin bu kapak aparat ister, bana gelmez ????

Elime geçenler arasında kullanımı en kolay ve pratik kapak aspire feedlink pil kapağı. Yerleştir ve çeyrek tur çevir. Bitti.
IMG_20201010_163616__01.jpg

Son düzenleme:
Yan için belki biraz küçük galiba (?)????‍♂️ Güzel olurmuş ama, bence de. Arkaya ateşleme tuşu koymuşlar; rahat kullanım sunabilir belki????‍♂️
ön incelemede özellikle belirtmişler, butonlardan hangisini istersen ona ateşlemeyi atayabiliyorsun diye. bence bi buton da modu avuç içinde tutanlar için 510 pinin sağ tarafına koysalarmış güzel olurmuş :D
balance'da gördüğümüz üzere artık butonların görsel olarak buton olduğunun belli olmasına gerek de yok :)

ön incelemede özellikle belirtmişler, butonlardan hangisini istersen ona ateşlemeyi atayabiliyorsun diye. bence bi buton da modu avuç içinde tutanlar için 510 pinin sağ tarafına koysalarmış güzel olurmuş :D
balance'da gördüğümüz üzere artık butonların görsel olarak buton olduğunun belli olmasına gerek de yok :)
Bunu @CmZ ’ye söylemek lazım, mod’u tasarlayan o???? Şaka bi’ yana, farklı olurmuş saklı bir şekilde üç tuş. Şu sürdükleri haliyle sbs piyasasından markanın payını alalım gibi olmuş sanki.????‍♂️

Bunu @CmZ ’ye söylemek lazım, mod’u tasarlayan o???? Şaka bi’ yana, farklı olurmuş saklı bir şekilde üç tuş. Şu sürdükleri haliyle sbs piyasasından markanın payını alalım gibi olmuş sanki.????‍♂️
valla istenen özellikleri vermişler, ayarlı 510 pin ki ucuz sbslerde bu özellik yok hiç ve bence çok güzel bir şey. ateşleme tuşu ister önde ister arkada (bunu yapan modderlar var ama ikisini bir arada sunamıyorlar)
bence kendi hedef kitleleri kaçırmaz alır :D

Ultroner Alieno ve ZQ ESSENT DNA75C
Amaç ortalık karıştırmak Kanguru gibi gideri var ama micro usb yok.......
1602433814349.png
Boyutlar: 88 x 41 x 30mm
Ağırlık: bilinmeyen
Kasa malzemesi: paslanmaz çelik + kısa ağaç
Güç kaynağı: 1 x 18650
Yonga Seti:Sevo-70 / DNA 60
Çıkış gücü: 70 / 60W'a kadar
Çalışma modu: VW, TC (NI200, SS, TI), Eğri
Sıcaklık aralığı: 200 ℉ - 600 ℉ / 100 ℃ - 315 ℃
Desteklenen direnç: 0,1 - 3,0Ω
Koruma : düşük / yüksek dirençten, aşırı ısınmadan, kısa devreden, yanlış polariteden, aşırı şarjdan
Konektör tipi: çelik 510, pim altın kaplama, yaylı
Ekran / diyagonal: monokrom
Mikro-USB bağlantı noktası / şarj: mevcut değil

1602433901412.png1602433911252.png

Takılan kontrol yonga setine bağlı olarak fiyat 139 - 169 $.

Resmi site www.ultroner.com/

Geri