• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazıları tek kelime ile ŞAHANE olmuş :love: İşte bu halini çok sevdim bu modun. 200$ değilde 100$ verirdim ki o kadar uygun olması imkansız. Olsun bendeki yeter bana, fazla aç gözlü olmamak lazım ????
Nihayet geldi. 2 ay bekledim keratayı

Kizoku techmod
Ekli dosyayı görüntüle 47156
Techmod ve Sputnik hayırlı olsun, güle güle kullan ????
Yalnız Sputnik için yorumlarını çok merak ediyorum. Klaus sanki 'açıklanamayacak kadar değişik ve çok güzel bir çekimi, içim keyfi var ve aroması çok iyi' gibi bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. Müsait bir vaktinde tecrübelerini bize anlatırsan sevinirim. Bir de sendeki orijinal mi, klon mu (klonsa hangisi)?

Sağolasın @CnrSngl ????

Sputnik ulton klonu. Aldığım dönemde sxk üretimi durdurduğunu açıkladığı için bulamadım. Fakat şimdi devam edeceğiz dediler. Bunu neden yazdım çünkü ulton yine dandik ve uyumsuz o-ring koymuş. Ayrıca drip-tip yuvası dar ve her drip-tip uymuyor. Zorla takarsan da 3-4 katı zorlukla çıkıyor.
Henüz çok yeni ama; iki satır şunu yazayım. İlerleyen günlerde mtl konusunda yada özel konu ile yazarım görüşlerimi.

Standart kanthal sarımım sıcak buhar olarak geri döndü. Sessiz. İçim kalitesi iyi. Şimdilik bunlar var cepte ????????

Sağolasın abi [emoji847]

Kıyaslama açısından ekleyeyim

Ekli dosyayı görüntüle 47157

Hayırlı olsun mixx e göre daha derli toplu ve narin görünüyor. Güzel günlerde kullan üstad :)
3fvape te 41$ şuan daha önce alışveriş yapan oldumu buralara yolluyolar mı ben yine risk alayım :)
40-70 iş günü diyor nakliye süresine beklenilmez sanırım :)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun mixx e göre daha derli toplu ve narin görünüyor. Güzel günlerde kullan üstad :)
3fvape te 41$ şuan daha önce alışveriş yapan oldumu buralara yolluyolar mı ben yine risk alayım :)
40-70 iş günü diyor nakliye süresine beklenilmez sanırım :)
Sağolasın ????

Ben geçen hafta ilk siparişi verdim 3f'ten henüz çıkmadı ???? tabi tatil yeni bitti orada.
TR için nasıl yürüyor işler bilmiyorum. Buraya çeşitli kargo seçenekleri vardı. Sipariş tamamlanınca artık yazarım sonucu ????????

Bazıları tek kelime ile ŞAHANE olmuş :love: İşte bu halini çok sevdim bu modun. 200$ değilde 100$ verirdim ki o kadar uygun olması imkansız. Olsun bendeki yeter bana, fazla aç gözlü olmamak lazım ????
Aynı fikirdeyim! Güzel iş olmuş. Benim şu an için keşke dediğim, aşağıdaki gibi kullanmak için bir tüp çıkarmaları,
FEFD9F99-766F-4FB0-B0BE-54A7E52D4FF7.jpeg
Stratum Balance kaşıntısını bir nebze alır ????

Sağolasın @CnrSngl ????

Sputnik ulton klonu. Aldığım dönemde sxk üretimi durdurduğunu açıkladığı için bulamadım. Fakat şimdi devam edeceğiz dediler. Bunu neden yazdım çünkü ulton yine dandik ve uyumsuz o-ring koymuş. Ayrıca drip-tip yuvası dar ve her drip-tip uymuyor. Zorla takarsan da 3-4 katı zorlukla çıkıyor.
Henüz çok yeni ama; iki satır şunu yazayım. İlerleyen günlerde mtl konusunda yada özel konu ile yazarım görüşlerimi.

Standart kanthal sarımım sıcak buhar olarak geri döndü. Sessiz. İçim kalitesi iyi. Şimdilik bunlar var cepte ????????
Eyvallah hocam. Yapım kalitesizliği ve sıcak buhar olayı ilgimi düşürdü sanırım almayacağım ama yine de yorumlarını merak ediyorum.
Aynı fikirdeyim! Güzel iş olmuş. Benim şu an için keşke dediğim, aşağıdaki gibi kullanmak için bir tüp çıkarmaları,
Ekli dosyayı görüntüle 47161
Yanii fena olmamış gibi ama Stratum Balance kaşıntımı gidermez ????
Şu Mixx moda da nedense alışamadım, pek ısınamadım bir türlü, ağır ve garip geliyor.
Elim emektar Teslacigs Wye85'e çok alışmış, hep ona gidiyor ????

Ekli dosyayı görüntüle 47161
hocam elinde hiç eski 22mm 18650 mod yok mu, onun tüpü olur gibi. dişleri aynı. millet gusları takıyor tüp yerine. insider modun delikli tüpleri de oluyor dediler fb sbs grubunda. ben bi tane delikli bi tane de tırtıklı ss tüp aldım 15er dolardan, umarım 15 dolarlık kalitede olurlar...
bence yegane sorun o sarı kapak...

hocam elinde hiç eski 22mm 18650 mod yok mu, onun tüpü olur gibi. dişleri aynı. millet gusları takıyor tüp yerine. insider modun delikli tüpleri de oluyor dediler fb sbs grubunda. ben bi tane delikli bi tane de tırtıklı ss tüp aldım 15er dolardan, umarım 15 dolarlık kalitede olurlar...
Bakayım cidden elimdekilere; olmadı, beklemek yerine, ben de sipariş vereyim????‍♂️
bence yegane sorun o sarı kapak...
???? ???? Evet, o bayağı tuhaf duruyor???? Hoş, ben kapağın kendisini, yani tasarımını da, pek sevemedim, ama alıştım biraz????

Edit: Daha önce bahsettiğim kapakla. Biraz kirli????
867A25AC-C9B4-4073-9515-4B82066F1DB8.jpeg
5A85B5EC-AC97-4D1D-8E20-16284084FC34.jpeg
0A67FAE3-23E9-4C66-B824-08C1C087922B.jpeg

Son düzenleme:
Bakayım cidden elimdekilere; olmadı, beklemek yerine, ben de sipariş vereyim????‍♂️

???? ???? Evet, o bayağı tuhaf duruyor???? Hoş, ben kapağın kendisini, yani tasarımını da, pek sevemedim, ama alıştım biraz????

Edit: Daha önce bahsettiğim kapakla. Biraz kirli????
Ekli dosyayı görüntüle 47165
Ekli dosyayı görüntüle 47166
Ekli dosyayı görüntüle 47167
böyle de gayet güzel olmuş. kimse de çizimini paylaşmıyor, kendi kapağının deliklerine girip üstünü kapatacak siyah bir şey olsa da güzel olurdu :D

Geri