CmZ
Community
Ek olarakta dikkatinizi şeyy ederimBakın buradan şu çıkıyor aslında DİCODES firması SBTV yi Takip ediyor![]()

Ek olarakta dikkatinizi şeyy ederimBakın buradan şu çıkıyor aslında DİCODES firması SBTV yi Takip ediyor![]()
new Borat loading
abartma sen de ???? ???? ????Ek olarakta dikkatinizi şeyy ederimÖzellike bende ki cevheri görmüşler [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Abi benim paint resmini mezro ile ölçüp ölçü çıkartmışlar baksana ????????????abartma sen de ???? ???? ????
Abi benim paint resmini mezro ile ölçüp ölçü çıkartmışlar baksana ????????????
Abi benim paint resmini mezro ile ölçüp ölçü çıkartmışlar baksana ????????????
Dicodesimi yetirtmem uleenSide by CmZ
benden istiyorsan vereyimDicodesimi yetirtmem uleenverin benim sus payımııı ????????????????
Dicodesimi yetirtmem uleenverin benim sus payımııı ????????????????
Ben bi google translate e gireyim mail atayımm şunlara1 $ verirlermi ki![]()
![]()
tasarim tarihini iste, delil olur ????Ben bi google translate e gireyim mail atayımm şunlara![]()
senin iş google translate kaldıysa yaş bence ???? ???? ????Ben bi google translate e gireyim mail atayımm şunlara![]()
Ohooo veriyorsun negatifi komutanım böyle olmaz. Vercen gazı vercen gazı sonra ben dicodes firmasına yürücem sonraso doğaçlama olacak ????????senin iş google translate kaldıysa yaş bence ???? ???? ????
Ohooo veriyorsun negatifi komutanım böyle olmaz. Vercen gazı vercen gazı sonra ben dicodes firmasına yürücem sonraso doğaçlama olacak ????????
Odun girince işin içine, fiyat da kütük gibi olmuş ????