comandante
Council
sorman bile ayıp. ne zaman istersenSilver guzel olmuş baya ,arada verde bi selfie çekelim![]()

18 inde getir halledicem ben onukapakları ne güzelmiş asdlkjqwe bende iki sarı kapak var

sorman bile ayıp. ne zaman istersenSilver guzel olmuş baya ,arada verde bi selfie çekelim![]()
18 inde getir halledicem ben onukapakları ne güzelmiş asdlkjqwe bende iki sarı kapak var
@Gabamarul ve sen grup barter yapalımsorman bile ayıp. ne zaman istersen
18 inde getir halledicem ben onuama arasına sıkışan çeyreği unutma ????
O kapakla ultem drip-tip kombinasyonu yapıyorlar. Biraz çaresizce ama olsun ????kapakları ne güzelmiş asdlkjqwe bende iki sarı kapak var
Birgün forumu barter a kurban vereceğiz gibi ????
tam fakir tesellisi, ben de peek driptipler takıyorum ama sarı sarıdırO kapakla ultem drip-tip kombinasyonu yapıyorlar. Biraz çaresizce ama olsun ????
Fena???? Arşivlik bulunsun, bir de Dicodes’un bir kitlesi var ve haberdar olmak isteyebilirler diye eklemiş oldum????
her malın alıcısı vardır illaki. benimkisi latife. fazla şeetmeFena???? Arşivlik bulunsun, bir de Dicodes’un bir kitlesi var ve haberdar olmak isteyebilirler diye eklemiş oldum????![]()
la sunun aynisini vaperosso yapamadi swag 2 yi keserek ????@CmZ ’nin mesajını hatırlatmadan olmaz????,
Dicodes kanguru (SBS)
Ekli dosyayı görüntüle 47144
Ekli dosyayı görüntüle 47145
Ekli dosyayı görüntüle 47146
yohhh artık ???? ????la sunun aynisini vaperosso yapamadi swag 2 yi keserek ????
kopyalamakla kalsa iyi. ya şişme @murcix çıkarırsabenim sulandigim firma Cinli abi. beni bile kopyalar ruhum duymaz ????