• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
(Klon) Stratum Balance için FT’de şöyle bir şey yazmışlar,

“This mod is pretty well done in (almost) any other respect.
The only other thing is a rattling 510 pin... without atty + mod shaken = dead silence, no rattle.
With atomizer attached all of a sudden ** sounds as if there is something loose inside the 510.”
FT daha satışa başlamadı, 3fvape ten alıp oraya mi yetiştirmişler ????????
Hoş olmadı bu durum ama napak hala ????

(Klon) Stratum Balance biraz sorunlu mu acaba demeye başladım. ECF’de “mahumnut” adlı kullanıcı şunları eklemiş,

Yorum için,

Ayni kisi onceki sayfalarda bu bosluk sorununu, ayrica sarj edilirken kullanildiginda carpilma ihtimalini ve ohm atlama/yeni coil algilandi problemlerini dile getirmis. fabrikanin sorunu cozmeye calistigini da eklemis.

bu adamlar surekli mod yapiyorlar, neden boyle sacmaladilar ki simdi ????

Ayni kisi onceki sayfalarda bu bosluk sorununu, ayrica sarj edilirken kullanildiginda carpilma ihtimalini ve ohm atlama/yeni coil algilandi problemlerini dile getirmis. fabrikanin sorunu cozmeye calistigini da eklemis.

bu adamlar surekli mod yapiyorlar, neden boyle sacmaladilar ki simdi ????
Atlamışım o kısmı????‍♂️ Pas diyoruz galiba bu mod’a —şimdilik????‍♂️????

Kuççük hayallerimi yıktınız @#ff0000 ve @murcix ????
Alacaktım Stratum Balance klonumu, takacaktım üstüne Dvarw Fl, kırlarda bahçelerde mutlu mesut koşturacaktık. Hepsi hayal miydi hee? ????

pas dedim ama caydım ben. amannn ne olursa olsun alıcam. yeni çıkanlarda sorun olmaz diye düşünüyorum. :D :D :D :D :D
beğenmezsem alıcısı çıkar illaki @CnrSngl ???? ???? ???? ????

pas dedim ama caydım ben. amannn ne olursa olsun alıcam. yeni çıkanlarda sorun olmaz diye düşünüyorum. :D :D :D :D :D
beğenmezsem alıcısı çıkar illaki @CnrSngl ???? ???? ???? ????
Ben de hala vazgeçmiş değilim komutanım. Acele etmeyip gelişmeleri takip edip bekleyeceğim. Hoş düzelteceklerini pek sanmam ama beklemekte fayda var. Yine de kesin alacağım çünkü bu mod şimdiye kadar en çok beğendiğim mod oldu. Tabii ki orijinali kadar aşırı güzel değil ama 500 dolar verecek halim olmadığı için klonu bana yeter de artar. Aklımda orijinali gibi gravür işleme yaptırmak var, dizaynlar bile hazır, bakalım artık kısmet.

gavur ellerde olmasan sende alırdın. burda pico bile ikinci elde hala satılıyorsa o hayda hayda gider :D :D :D :D
Doğru, Tr piyasası ilginç gerçekten ???? Daha fazla yorum gelir S. Balance için, değerlendiririz belki yeniden????‍♂️ Bir de, devam eder gibi bu sbs partisi ???? Dicodes çıkacak deniyordu, ertelendi... Yakında çıkar (~€300): Bu da hareket getirir belki yeni ürünler için????‍♂️

Ben de hala vazgeçmiş değilim komutanım. Acele etmeyip gelişmeleri takip edip bekleyeceğim. Hoş düzelteceklerini pek sanmam ama beklemekte fayda var. Yine de kesin alacağım çünkü bu mod şimdiye kadar en çok beğendiğim mod oldu. Tabii ki orijinali kadar aşırı güzel değil ama 500 dolar verecek halim olmadığı için klonu bana yeter de artar. Aklımda orijinali gibi gravür işleme yaptırmak var, dizaynlar bile hazır, bakalım artık kısmet.
aynı benim kafa :D

Kuççük hayallerimi yıktınız @#ff0000 ve @murcix ????
Alacaktım Stratum Balance klonumu, takacaktım üstüne Dvarw Fl, kırlarda bahçelerde mutlu mesut koşturacaktık. Hepsi hayal miydi hee? ????
birkac gun daha bekleyelim. belki baskalari da yorumda bulunur. problemleri yazan kisi zaten dedikodulari iyi bildigi icin hemen kontrol etmis gibi geldi bana.
bizim elimize gecseydi belki farkinda bile olmazdik. lakin ohm atlama yapiyorsa cidden buyuk problem olur. yeni tecrubeler bekleyelim biraz.

Rebel Vape The Rebel Mod - Evolv DNA 60 -21700

Boyutlar: 83 x 51 x 26mm
Ağırlık: bilinmiyor
Gövde malzemesi: plastik
Güç kaynağı: 1 x 18650/1 x 20700/1 x 21700
Yonga Seti: Evolv DNA 60
Çıkış gücü: 1 - 60W
Çalışma modu:VW, TC (NI200, SS, TI)
Sıcaklık aralığı: 200 ℉ - 600 ℉ / 100 ℃ - 315 ℃
Desteklenen direnç: 0,1 - 3,0Ω
Koruma: düşük / yüksek direnç, aşırı ısınma, kısa devre, ters polarite, aşırı şarj / aşırı deşarjdan
Konektör tipi: çelik 510, pim altın kaplama, yaylı
Ekran / diyagonal: evet
Mikro-USB bağlantı noktası / şarj: monokrom
Yükseltme / bellenim: evet
Renk: Düğmeler ve paneller için 11 renk seçeneği

1602090162252.png1602090170525.png

1602090211461.png1602090219731.png

1602090247190.png

Resmi web sitesi www.rebelvape.com/

Fiyat 159,00 £
Hadi bakalım ortalık karışır.21700 pil desteği de var hafif.....

I'M Infinity Mods Insider DB Killer DNA60

1602091414307.png

Boyutlar: 80 x 47 x 24 mm
Ağırlık: bilinmeyen
Kasa malzemesi: plastik + paslanmaz çelik
Güç kaynağı: 1 x 18650
Yonga seti: Evolv DNA60
Çıkış gücü: 1 - 60W
Çalışma modu: VW, TC (NI200, SS, TI)
Sıcaklık aralığı: 200 ℉ - 600/100 ℃ - 315 ℃
Desteklenen direnç: 0.1 - 3.0Ω
Koruma:düşük / yüksek dirençten, aşırı ısınmadan, kısa devreden, yanlış polariteden, aşırı şarj / aşırı deşarjdan
Konektör tipi: çelik 510, pim altın kaplamalı, yaylı
Ekran / diyagonal: monokrom
Mikro-USB bağlantı noktası / şarj: hayır

Alessandro Belluco (COREDESIGN) ve Alessandro Bisori (INFINITY MODS) ortaklaşa tasararımı..
1602091463653.png1602091472500.png

1602091482694.png1602091491160.png

1602091504309.png1602091520001.png

1602091534619.png

279 € 'dan başlayan fiyatlar

Kanguru mod diye diye herifler kanguruyla giriyo.........Daha bakıp bakıp yalan caz kasap önündeki kedi gibi....Miyavvvvvvvvvvvvvvvvv....

Geri