Bence ismi tam da sizin önerdiğiniz gibi anlasilabilir olmasi icin kanguru mod olmalı, sidebyside nedir sarki sozu gibi (new kids on the block stepbystep). Fev alir almaz ilk aklima gelen sey bu oldu, 23mm sorunsuz alacak sekilde regüle olanlar cok ama cok pahali, o yuzden biraktim aramayi.Merhaba kanguru mod alma niyetindeyim. Ama nasil arama yapmam konusunda bir fikire sahip degilim.
Bu konuda öneri bekliyorum.
Rusmods un union serisini gayet begendim lakin malum gümrük ten dolayi riske girmek istemiyorum.(130€)
Chipli ve ekranli olanlar tercihim
Yani bir ismi varmi bu modlarin
Öneridede buluna bilirsiniz simdiden teşekkürler
Geçen uğraştım kabasini çizdim içine dna 60 koyarım dedim ama o pil tüpünü bulmak işkence bir yerde buldum trye gönderim yapmıyor, başka modelde eksi kutup için birsey yok üzerine lehim yapmak lazım falan filan derken kafamda deli sorular...
Ekli dosyayı görüntüle 17955
Kanguru yapıyosak ben de varım ne lazım bulalımGüzel olmuş hocam eline sağlık... Bakalım uygun parçaalari bulabilirsem 1 proje denemek istiyorum
Kanguru yapıyosak ben de varım ne lazım bulalım
Eğer 3d yazıcı varsa ben parçalarını getirebilirim, bence çok güzel fikir. Custom modlar kurdan dolayı çok pahalı bizde rebel gibi yazdırabilirsek süper olur, en kötü kedimize yaparız birkaç mod.
Eyvallah hocam, pirinç olanı stokta sanırım
Sxk geldi o kadarda Kaba değil, çok hafif mirage 1.68 okuyor Sxk 1.71
Ekli dosyayı görüntüle 18090
Ekli dosyayı görüntüle 18092
Ekli dosyayı görüntüle 18097
Union merak edenler arkadaşlar,
1,5 yıl önce facede üreticiyle yazışıp almıştım kendisinden. Tedarik süreci de sıkıntılı geçmişti, 2 aydan fazla bekletmişti üretim bitmedi diye. Aldıktan sonra da kısa bir süre kullanıp elden çıkarmıştım galiba. Diğer tarafta resim paylaşmıştım buraya da alıntılayayım. Özelden bilgi isteyen bir arkadaşa yazdıklarımı da resmin altına ilave ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 18102
Union özellikle seçtiğim bir mod değil, starplat denemek istediğim için aldım. Mod olarak dicodesle kıyas kabul etmez, hem malzeme kalitesi hem de işçilik olarak çok geride kalır. Üstün tek bir yönü bile yok diyebilirim. Chipleri mukayese edecek olursak, ısı kontrolde görevini sorunsuz yerine getiriyor olsa da, dicodes yine üstün. Birebir aynı değerlerde aynı atoyu kullandığınızda dicodese göre limitlenen ısıya daha gecikmeli ulaştığını söyleyebilirim. Bir değer eksisi de güç iletiminde dicodese göre daha fazla kayıp yaşıyor. ikisini de diyelim ki 230° ye ayarladınız, starplat 210-220 gibi hissettiriyor. Açıkçası denedim, işi bitti benim için. Tavsiye etmem düşünüyorsanız..
Ben hiç satış ilanı açmadım şimdiye kadar forumda. Crony sağolsun bir iki ayda birikenleri bizim adımıza topluca ilana koyardı. O verdi birilerine. Forumda resmine rastlarsanız çok büyük ihtimalle benden geçen moddur.Starplat'lar miniklikleri ile öne çıkan ama dediğiniz gibi ateşleme gecikme süreleri ve stabilite sorunlarıyla eleştirilen çipler. Kime satmıştınız hatırlıyor musunuz Belki o da satmak ister, ben alırım şahsen
Ben hiç satış ilanı açmadım şimdiye kadar forumda. Crony sağolsun bir iki ayda birikenleri bizim adımıza topluca ilana koyardı. O verdi birilerine. Forumda resmine rastlarsanız çok büyük ihtimalle benden geçen moddur.
@CmZ @onepuffman @Darkblue ve Union merak eden diğer arkadaşlar,
1,5 yıl önce facede üreticiyle yazışıp almıştım kendisinden. Tedarik süreci de sıkıntılı geçmişti, 2 aydan fazla bekletmişti üretim bitmedi diye. Aldıktan sonra da kısa bir süre kullanıp elden çıkarmıştım galiba. Diğer tarafta resim paylaşmıştım buraya da alıntılayayım. Özelden bilgi isteyen bir arkadaşa yazdıklarımı da resmin altına ilave ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 18102
Union özellikle seçtiğim bir mod değil, starplat denemek istediğim için aldım. Mod olarak dicodesle kıyas kabul etmez, hem malzeme kalitesi hem de işçilik olarak çok geride kalır. Üstün tek bir yönü bile yok diyebilirim. Chipleri mukayese edecek olursak, ısı kontrolde görevini sorunsuz yerine getiriyor olsa da, dicodes yine üstün. Birebir aynı değerlerde aynı atoyu kullandığınızda dicodese göre limitlenen ısıya daha gecikmeli ulaştığını söyleyebilirim. Bir değer eksisi de güç iletiminde dicodese göre daha fazla kayıp yaşıyor. ikisini de diyelim ki 230° ye ayarladınız, starplat 210-220 gibi hissettiriyor. Açıkçası denedim, işi bitti benim için. Tavsiye etmem düşünüyorsanız..