murcix
Council
yapistirLink rica ediciğim
yapistirLink rica ediciğim
Ekli dosyayı görüntüle 56687
Bak kalın beyaz drip-tip. Gelin kizoku ile nasıl durur sen düşün @CmZ .
Tansiyonun düşmesin diye setup olarak atmadım bak, kıymetimi bil ????
Böylee ölmeeeem füze atın füzee ????????bendeki dripleri göstermeyeyim ben öleyse ????
ben nerden bulacam gelinlikli kizoku
piiii şu full siyah olandan aranıyodum ben de era pro için.
birgün bulursun, kimbilirpiiii şu full siyah olandan aranıyodum ben de era pro için.
Kolay ulaşılan hiç birşeyin tadı yok onun kıymeti zorluğundan geliyor üstad ????üstad al troy driptip uğraşma böyle şeylerle
Vakti zamanında ae de stoklar bitti gönderimler kapanmaya başlamıştı. Alibabada toplu satış yapn biri ile iletişim kurup bana bir tane sat memnun kalırsam 30-40 adet alacam satacam diyerek razı etmiştim. (Küllü yalan haberi yok garibin) Beyaz olandan oda kabul etmişti. O dönem çok yogun olduğum için almamıştım. Batarda içime o batar ????bir zamanlar bir ihtiyar vardi, ayni soruyu sorup ???? na boyle mesajlar atiyordu ????
gunun birinde bir araya geldiler ve bir daha hic ayrilmadilar. mutlu mesut yasadilar.
tabi o zaman epey vardi gelinlik cagindaki kizokulardan. simdi kacan buyuk oldu tabi
İlla istanbula mı gelem yani ordanda ingiltereye gidip( umarım doğru yerdir)
memnun kalırsam 30-40 adet alacam satacam diyerek razı etmiştim. (Küllü yalan haberi yok garibin)
Kolay ulaşılan hiç birşeyin tadı yok onun kıymeti zorluğundan geliyor üstad ????
Vakti zamanında ae de stoklar bitti gönderimler kapanmaya başlamıştı. Alibabada toplu satış yapn biri ile iletişim kurup bana bir tane sat memnun kalırsam 30-40 adet alacam satacam diyerek razı etmiştim. (Küllü yalan haberi yok garibin) Beyaz olandan oda kabul etmişti. O dönem çok yogun olduğum için almamıştım. Batarda içime o batar ????
İlla istanbula mı gelem yani ordanda ingiltereye gidip( umarım doğru yerdir)
Ne var ne yok topluyam geleyim mi ne olsun istiyorsunuzz sizz ????????????
devri zamanında 2-3 kere ben de bu tehdidi savurmuştum yemedi ????İlla istanbula mı gelem yani ordanda ingiltereye gidip( umarım doğru yerdir)
Ne var ne yok topluyam geleyim mi ne olsun istiyorsunuzz sizz ????????
devri zamanında 2-3 kere ben de bu tehdidi savurmuştum yemedi ????
gelene gelme, gidene gitme demeyiz biz. başımızın üstüne yerin var kardeş
heycan yapma ama yinede.
ellerim bomboş yüreğimde bi sızı şarkısı söylersin sonra ????
sence bu ürünlere elini uzatınca "lütfen alma" mı diyecekler yoksa beyzbol sopasıyla eline mi vuracaklar? cevap belli de belki aklına gelmemiştir diye hatırlatayım dedim ????Ben tehdit mi ediyorum. Tövbee küllü yalan sadece gidersem alırım diyorum
Kimsede yok vermem demez diyemez (ayıp yani ????????
hayır gittikte almadık mı
Bunlar bir takım hurafeler ☺☺
Bana kıyamazlaar nerden bulacaklar benim gibi MİNNOŞ PÜSÜK gibi birini gitmeden önce profil resmini şununla değiltireceğim.sence bu ürünlere elini uzatınca "lütfen alma" mı diyecekler yoksa beyzbol sopasıyla eline mi vuracaklar? cevap belli de belki aklına gelmemiştir diye hatırlatayım dedim ????
tam ben de profil resminle çok uyumsuz olur diycektim ama yazmışınBana kıyamazlaar nerden bulacaklar benim gibi MİNNOŞ PÜSÜK gibi birini gitmeden önce profil resmini şununla değiltireceğim.
Püsük= Kedi Kahramanmaraş tabiridir.Ekli dosyayı görüntüle 56690