• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara İstanbul uluslar arası pim ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grasies

Community
07/09 tarihinde Steamtunners dan aldığım Desce Kılıf ve bir adet driptip
Ayın 26/09 dan beri İstanbul pimde bekliyor Vergi çıkmadı olarak gözüküyor
İçeriğinde hiçbir şekilde e sigara namına birşey geçmeyen bu paketde bu işlemler biraz abartılı kalmıyor mu yunanistandabn buraya 2 gecede gelip bizim burda 30 gün belkide daha fazla bekleyip halende bişeylerin olmadığını görmek hiçbir şekilde ulaşıp bilgi alamamak ürün kayboldumu bilememek gerçekden insanı çileden çıkartıyor.
Kargo harip fatura bedeli 20 € ????
Sizce olay nedir bilenler bir yaza bilirmi banaScreenshot_20191007-113018_Chrome.jpgScreenshot_20191007-113018_Chrome.jpg

Aşırı yavaş şu an anlamadığım bir şekilde benim bir ürünüm 10 gün haraket etmedi daha dün vergi çıkmış mesela ama hala oynamıyorlar bakalım :)

Hocam gümrük gerçekten de aşırı kötü bir durumda. E sigara getirmek gibi bir düşüncem hiç yok fakat bir 3d printer ve lazer cnc için malzeme temini düşünüyorum. Elektronik gruplarında ürünler yasak olmamasına rağmen aynı şekilde bekletilen çok kargo olduğunu görüyorum. Düzelecek gibi de hissettirmiyor.

Benimde bir paketim var 2 ay önce aldım yaklaşık 25 gün önce İstanbul'a geldi, ofiste beklediği yaziyor hareket yok. Kanaatimce yasaklı ürün olduğunu anladılar yıldırma politikası yürütüyorlar :) benim düşüncem bu.

Geçtiğimiz haftasonu postaneye uğradım, takipsiz bir FT siparişim vardı tank, chimney bacası vs. Postanede çalışan arkadaş 2 aydır takipsiz kargo gelmediğini çünkü artık takipsiz kargoların da vergi alınmak için kaydedildiğini, bu nedenle pim'de muazzam bir yoğunluk ve yığılma olduğunu söyledi. Netekim bugün 2,5 ay önce siparişini verdiğim kargom elime ulaştı.
Bence beklemeye devam edin hocam, çok sırıtacak bir şey değilse geç de olsa elinize ulaşacaktır.

Geçtiğimiz haftasonu postaneye uğradım, takipsiz bir FT siparişim vardı tank, chimney bacası vs. Postanede çalışan arkadaş 2 aydır takipsiz kargo gelmediğini çünkü artık takipsiz kargoların da vergi alınmak için kaydedildiğini, bu nedenle pim'de muazzam bir yoğunluk ve yığılma olduğunu söyledi. Netekim bugün 2,5 ay önce siparişini verdiğim kargom elime ulaştı.
Bence beklemeye devam edin hocam, çok sırıtacak bir şey değilse geç de olsa elinize ulaşacaktır.
Bekliyoruz bakalım teşekkür ederim

Geri