Şehir Grubu İstanbul Grubu

Onu siz bileceksiniz. Ben Sihirlibuhar Ankara İl Başkanlığı Yenimahalle İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı çaycısıyım. İstanbul sizden sorulur.

Atama ile geldiniz diye düşünüyorum. @comandante abimiz de İstanbul İl Başkanlığı Beylikdüzü ilçe teşkilatının her yerine cuk oturacak kapasiteye sahip. Bütün görevleri eksiksiz yerine getirebilir. Atamayı kim yaptıysa bir el atsın :) canlansın buralar...

Atama ile geldiniz diye düşünüyorum. @comandante abimiz de İstanbul İl Başkanlığı Beylikdüzü ilçe teşkilatının her yerine cuk oturacak kapasiteye sahip. Bütün görevleri eksiksiz yerine getirebilir. Atamayı kim yaptıysa bir el atsın :) canlansın buralar...
Hocam Efkar kontenjanından kendisi [emoji16]

ByMERZİFONLU on Tapatalk

bu akşam birkaç arkadaş (@comandante @oXelight @CeJIuM ) beylikdüzünde toplanıyoruz. arzu eden katılmak isteyen varsa bekleriz.
Yer : Beer&More (alkollü bir mekandır)
Saat : 19.00
Ekli dosyayı görüntüle 1153
Eski mekanım ama bende size çok uzağım. Gelmek isterdim. Bir daha ki sefere artık
Haftaya perşembe daha canlı birşey yapalım o zaman ne dersiniz? Beylikdüzü nere abi yaa :) haritanın ortasında yapalım buluşmayı. Iıı nere olabilir mesela Şişli :)

Geri