OlcayDoğanay
Community
Büyükçekmece
Ben ne yazık ki saat 20,30 a kadar hasta bakıyor olacagım... Diyelim ki hasta yok,benim o saatte Mahmutbey gişeleri geçmem Doların tekrar 4 lira olmasından daha zorbu akşam birkaç arkadaş (@comandante @oXelight @CeJIuM ) beylikdüzünde toplanıyoruz. arzu eden katılmak isteyen varsa bekleriz.
Yer : Beer&More (alkollü bir mekandır)
Saat : 19.00
Ekli dosyayı görüntüle 1153
Eski mekanım ama bende size çok uzağım. Gelmek isterdim. Bir daha ki sefere artıkBen ne yazık ki saat 20,30 a kadar hasta bakıyor olacagım... Diyelim ki hasta yok,benim o saatte Mahmutbey gişeleri geçmem Doların tekrar 4 lira olmasından daha zor
Size iyi sohbetler...
varsa yoksa kuru kuru selam. buluşma yok mu buluşma. biz ikinci sihirlibuhar buluşmasını yaptık. tur bindiriyoruz haberiniz olsun
Onu siz bileceksiniz. Ben Sihirlibuhar Ankara İl Başkanlığı Yenimahalle İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı çaycısıyım. İstanbul sizden sorulur.Abi bu buluşmalar gizli gizli mi oluyor ? Bilsem kaçırmam. Duyuru şeklinde vs mi yapsak acaba ? ö.m. gelse
Onu siz bileceksiniz. Ben Sihirlibuhar Ankara İl Başkanlığı Yenimahalle İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı çaycısıyım. İstanbul sizden sorulur.
Hocam Efkar kontenjanından kendisi [emoji16]Atama ile geldiniz diye düşünüyorum. @comandante abimiz de İstanbul İl Başkanlığı Beylikdüzü ilçe teşkilatının her yerine cuk oturacak kapasiteye sahip. Bütün görevleri eksiksiz yerine getirebilir. Atamayı kim yaptıysa bir el atsın canlansın buralar...
bu akşam birkaç arkadaş (@comandante @oXelight @CeJIuM ) beylikdüzünde toplanıyoruz. arzu eden katılmak isteyen varsa bekleriz.
Yer : Beer&More (alkollü bir mekandır)
Saat : 19.00
Ekli dosyayı görüntüle 1153
Haftaya perşembe daha canlı birşey yapalım o zaman ne dersiniz? Beylikdüzü nere abi yaa haritanın ortasında yapalım buluşmayı. Iıı nere olabilir mesela ŞişliEski mekanım ama bende size çok uzağım. Gelmek isterdim. Bir daha ki sefere artık