Redwitch
Community
Bu kadar azmıyız. Neredesin İstanbul?
Memleket gurubuna selam verip geldim. ? Yok yazılmadık dimi?
Bu kadar azmıyız. Neredesin İstanbul?
Alayına gider herkes diyorsun yani. ??Tapatalk deneme 1 - 2. Atasehir Ok merkez [emoji106][emoji4]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam tapatalk calisiyor demeknistedim sadeceAlayına gider herkes diyorsun yani. [emoji3166][emoji23]
Benimde çalışmıyor kafayı yicem. Sayfaya giriş butonuna bastığım zaman hata alıyorum. Deliricem. ??Yok hocam tapatalk calisiyor demeknistedim sadece
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Tapatalk da forumu ekledıkten sonra karsınıza cıkan resımdekı soruya hayır cevabını verın... Sonra ıkıncı resımdekı gıbı gırıs sayfası cıkacak... Oradan maılınızı ve sıfrenızı gırın... Muhtemeln olacak...Benimde çalışmıyor kafayı yicem. Sayfaya giriş butonuna bastığım zaman hata alıyorum. Deliricem. [emoji49][emoji49]
Rica ederim hocam. Sabah ben de 2-3 kere deneyip sinir oldum. Sonra bir de hayır diyeyim bakayım ne olacak dedim.Yaptım oldu@dtburakege teşekkür ediyorum oldu üstadım. [emoji106]
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Ben de birkac denemeden sinra bubsekilde girdim. Ilk defa sihirlibuhar icinnindirdim zaten programi.Rica ederim hocam. Sabah ben de 2-3 kere deneyip sinir oldum. Sonra bir de hayır diyeyim bakayım ne olacak dedim.Yaptım oldu
Hoşgeldin kardeşim. [emoji106]Bayrampaşa [emoji113]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş bulduk [emoji4] ne zaman buluşma yapıyoruz [emoji23]Hoşgeldin kardeşim. [emoji106]
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En yakın zamanda inşallah. Ayarlayıp oturup muhabbetin dibine vurmak lazım. Bilgi alışverişinde bulunmak lazım. [emoji106]Hoş bulduk [emoji4] ne zaman buluşma yapıyoruz [emoji23]