• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Isı Kontrol Telleri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakkus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lakkus

Community
Herkese merhaba, elektroniğe başladığımdan bu yana mtdl tarzını severek, Kanthal A1 24 GA 2,5 mm ye 6 sarım 0,50-0,55 ohm civarında kullandım. Isı kontrollü telleri denemek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz teller, kalınlık, ısı değeri ve sarım sayısı gibi bilgileri tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek isterim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Oyla 0
Ben lostvape mirage, spica pro ve titanyum kullanıyorum.ama çok sık değil. Sardığım zaman bakıyorum ohm 0.35 veya 0.38 çıkıyor. 200 derece civarı 16 18 watt bir kaç nefes alıyorum. Sonra biraz bekleyip tekrar okutuyorum ohm u. 0.42 falan çıkıyor. Öyle kullanmaya devam ediyorum. Replay modunda da kullanıyorum ama içimde pek fark olmuyor. Boğaz vurumu için titanyum ve nife çok iyi oluyor.

Ekleme: dna75 c de ohm kilitleme yok diye biliyorum. Pc ye bağlayıp mı kirleniyor?
Hangi temayı kullandığınızı bilmiyorum, temadan temaya fark ediyor. Eğer default temayı kullanıyorsanız her kullanım öncesi bobin soğukken settings menüsünden measure atomizer ile referans direnci secmelisiniz.
Dna fanboy'u değilim ama konu tc oldugunda en iyisini verdiklerini dusunuyorum, Ölçümü her zaman tamdır, bazı kullanıcılar derler ki ilk ölçtüğü direnç ile bir sonraki içimde ölçtüğü değer farklıdır, bende diyorum ki dna doğrusunu yapıyor çünkü gerçek zamanlı ölçüm yapıyor. Bu arada default gelen titanium menusunu kullanmanızı tavsiye etmem, tcr değeri eger temco kullaniyorsaniz 365 olarak tcr girin, bu deger defaultta farkli eger bir update yapilmadiysa. Yine ss316 da tcr 92 iken dna 88 default olarak geliyor. Replay da kullaniyorsanız herhangi bir değisiklige gerek yok.

Hangi temayı kullandığınızı bilmiyorum, temadan temaya fark ediyor. Eğer default temayı kullanıyorsanız her kullanım öncesi bobin soğukken settings menüsünden measure atomizer ile referans direnci secmelisiniz.
Dna fanboy'u değilim ama konu tc oldugunda en iyisini verdiklerini dusunuyorum, Ölçümü her zaman tamdır, bazı kullanıcılar derler ki ilk ölçtüğü direnç ile bir sonraki içimde ölçtüğü değer farklıdır, bende diyorum ki dna doğrusunu yapıyor çünkü gerçek zamanlı ölçüm yapıyor. Bu arada default gelen titanium menusunu kullanmanızı tavsiye etmem, tcr değeri eger temco kullaniyorsaniz 365 olarak tcr girin, bu deger defaultta farkli eger bir update yapilmadiysa. Yine ss316 da tcr 92 iken dna 88 default olarak geliyor. Replay da kullaniyorsanız herhangi bir değisiklige gerek yok.
Evet hocam tema değişikliği yapmadım. Measure yapıyorum.

Temco 28g ss304 gelmişti, tcr değeri 105. Bunu penodatta sardım. Çok güzel oldu. İlk defa denedim.

Geri