Şöyle kullandığınız nife30 ise zivifp ve stealhvape farklıdır tcr leri ve sarım sonucu çıkan ohm ları azda olsa . Programdan atıyorum 0.16 çıktı bunun 0.15 veya 0.17 çıkması normal ya da normale yakın değer diyelim . Sıcaklığın ne yaparsanız yapın 200 ü geçmemesi ohm yükseklik veya yanlış tcr hatası. Stealhvape için 500 iken zivifp 520 sanırım.
Tel değişimi için bence üşenmeyin
likite bağlı biraz. Bazı lilitleri 3/4 tank içebilirsiniz.
Birde tc tellerde belirli ohm aralıklarından bahsedilir. Sistemin kararlı çalışması için nife30 için .018 .019 ohmları yakalamaya çalışın . Teli ısıtıp yüksek ohmda kilitleme değil tabiki sarım sayınızı veya sarım çapınızı artırın 28 tel için birde öyle deneyin. Birde ohm yükseldikçe modun tc hesap etmesi kolaylaşır.
Dna ya gelince benim başıma geleni kısaca yazayım sardım pamukladım 0.18 ohm çıktı güzel sıkıntı yok , belirli bir süre kullanmayınca , bi bakıyorsunuz 0.16 düşmüş bu sefer çok çabuk sıcaklık sınıra dayanıyor sistem çöküyor. Watt anında gidiyor bu baya uğraştırmıştı beni , işte mod iç drenç değiştir vs çözüm olmamıştı. Kullandığım tel için stealthvape nife30 hazır profilde masa üstü programda ufak değişiklikler yapmıştım. Eğimli bir tcr grafiği var orada dikey çizgiler sanırım mod için ohm/sıcaklık okuma aralıkları. Grafik üzerinde imleci gezdirirseniz iki değer göreceksiniz 2. si sıcaklık. O dikey çizgileri kendi sıcaklık üst sınırıma göre eşit aralıklı yapmaya çalışmıştım . Atıyorum 5 dikey çizgi varsa 50/100/150/200/230 gibi
Biraz sıkıntılı buralar eğim açısınıda bozmamak gerekiyor sanırım
@seamad de benim hazırladığım profil olacak. Ama şu var bu işi sürekli kullanırım diyecekseniz dicodes şart bu sorunların çoğu olmuyor