Hocam 5ay oldu başlayalı 2 ay sonra Tc mod ile içmeye başladım Tc nin mantığı ısı kontroldur. Siz normal watt modunda içerken sıcaklık 300 derecelere çıkar 305 derece gibi pamuk yanmaya başlar ve yanık tadı alırsınız.. Her aroma in buharlaşma sıcaklığı farklı o yüzden watt modunda daha iyi aroma alınır. Tc modunda pamuk daha uzun süre temiz kalır ve daha sağlıklıdır. Ben zaten 2 günde bir pamuk değiştiririm
Tc modunda özel teller vardır ss316, ss304, nikel, Titanyum, zirconium var ben ss316 ve titanyum kullandım titanyum çok güzel ama watt modunda kullanamazsınız o yüzden ss316 önerilir. Ss316 nin tcr değeri 92, Titanyum için 360,, zirconium 280 nikel I hatırlamıyorum şuan 520ydi sanirim
Kullanılan Mod önemli en iyi kullanım dna ve Dicodes modlar dna da tel profillerini yüklerseniz diğer modlar da tcr değerini girersiniz. Dna da çıkılan sıcaklığı, ortam sıcaklığını bile görürsünüz ben sağlıklı olması açısından kullanıyorum 220 dereceyi geçmem bu dereceden sonra farmeldehit salınımı başlıyor diye okumuştum birkaç makalede.. Benim cigerlerde yara var o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum 5 ayda çok rahatladım biraz daha zaman geçsin kontrollere gideceğim yanlış birsey ifade ettiysem ustalar duzeltsin lütfen