Genel Sohbet IPTV önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hades99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrar merhaba arkadaşlar. 2 aylık seyirden sonra kendi tecrübemi paylaşayım sizlerle. Xiaomi Mi Box S aldım. IPTV için bir arkadaşımın bir senedir kullandığı AE üzerinden satiş yapan bir firmadan uyelik satin aldım. Canlı yayınlar konusunda gayet başarılı. Sadece maçlar için değil, F1, MotoGP, NBA vs.... gibi özel spor kanalları bulunması benim fazlasıyla işime gelen bir durum. Yayın biraz gecikmeli geliyor haliyle. Ama rahatsız edecek bir donma sorunu yaşamadım.
Xiaomi Box gayet kullanışlı ve şık bir ürün. Ama ethernet girişinin olmaması yüzünden kullanmak isteyen arkadaşlar kablosuz bağlantılarının ne kadar sağlıklı olacağını göz önünde bulundursunlar.

Eylül Uydu'dan aldığım Marcel Iptv yi 5 aydır kullanıyorum. Benim için önemli olan kısmı, belgesel ve film kanalları idi ve hepsini bulabildim. Hatta, sağlayıcının platformlardan farklı olarak 35-40 tane film kanalı var, vod içerikleri gayet zengin. Şimdiye kadar hiç takılma kesilme durumu yaşamadım. Maç hakkında fikir beyan edemem, evde maç seyretmiyorum ama özellikle derbi maçlarda 2-3alternatif kanaldan da ayın yapıldığını görüyorum. Iptv lerin klasik epg sorunu bunda da var ama kanalları uydu+ıptv kanalı olacak şekilde sıralayarak kendimce aştım.

Geri