Genel Sohbet IPTV önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hades99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hades99

Community
Merhaba forum sakinleri. Bir süredir kafamı kurcalayan bir mevzuyu benim için değerli olan bu forumun üyelerine danışmak istedim. Eski model olsa bile işimi fazlasıyla gören LG Akıllı TV kullanıyorum. (Smart TV yazamadım @Turk'ün korkusundan :) ) IPTV kullanmak istiyorum.
Var mı aranızda IPTV tecrübe etmiş, bana önereceği bir servis sağlayıcı olan?

Son düzenleme:
Hocam merhabalar. Öncelikle iptv yi eski lg de izleyebilmek için bir oynatıcı gerekecek. Lg tv de ki programlar artık işe yaramıyor gibi bir şey. Ben bir android box kullanıyorum. Sorunsuz bir şekilde izliyorum. Server olarak loca iptv diye bir server kullanıyorum. Canlı kanalları hiç bir şekilde takılmıyor. Ancak Vod dediğimiz hazır yüklü film ve dizileri çok zengin ve güncel değil. Yıllık 150 lira civarı bir ücret ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Unuttuklarımı ekleme yapayım. İnternet bağlantım Türknet ve 30 mb gibi bir hız alıyorum. Android box ımı bazen televizyona bazen projeksiyona bağlayarak duvarda dev ekran maç ve film izleyebiliyorum. Ayrıca hemen hemen bütün server sahipleri saatlik deneme linki veriyorlar. İnternet bağlantınızda takılmadan çalışabiliyor mı test etmek için. Adamlara whatsupla mesaj atıp deneme linki isteyebilirsiniz.

LG TV'deki programlar konusundaki öneriniz çok iyi oldu. Çünkü aklımda hiç android box alma fikri yoktu. Tekrar plana dahil ettim :) Teşekkürler hocam
Hatta ben lg deki siptv programına ücret ödeyip satın aldım. Ama çalışmıyor hocam. En temizi ya bir android box ya da iptv destekli uydu alıcılardan kullanmak. Ya da masraf etmemek için bilgisayarınızı televizyona bağlamak geçici bir çözüm olabilir. Ayrıca iptv üyeliğinizi cep telefonundan da kullanabiliyorsunuz.

Bende konuyu hortlatayım, malum lig başlamak üzere bende bir arayışa girmek istedim,
Yayınları kaliteli olan güvenilir bir server tavsiyesi olan var mıdır?

Bendede xiaomi mi box 3 var , valla çok memnunuz hatta çin versiyonu gelmişti çevirdim, 2 seneden beri kullanıyoruz, redboz filan var maçları iptvye gerek kalmadan açıyor, gerçi futbol bakmamda :)

LG tv kullananlar için mk iptv uygulamasını kullanmaktayım.
Hatta 1 defaya mahsus ücret ödeyip ( yanlış hatırlamıyorsam 10-15 TL gibi ) uygulamayı satın aldım.
Yaklaşık 6 aydır falan kullandığım ve sorun yaşatmadığı için tavsiye edebilirim.

2 Senedir kullanıyorum Albatros IPTV, geçen hafta tekrar uzattım 12+3 ay olarak. Tavsiye ederim hiç sorun yaşamadım, çok ilgili arkadaşlar saolsunlar. Aynı zamanda Xiaomi Mi Box S kullanıyorum 1 senedir, ondan da çok memnunum.

Bende uzun araştırmalar sonucu alfaiptv aldım geçen sene araştırırken de denk gelmiştim ve test etmiştim bu sene almak nasip oldu, gs maçıyla açılısı yaptım kalitesi güzel donma kasma vb sorun yapmadı, içerikler de güncel şimdilik hoşuma gitti arayanlar varsa bir bakabilir.

Bir zamanlar dreambox vardı, vaktimiz vardı server satın alıp izliyorduk, şimdi gigablue cihazım var iptv server almak istiyorum ama izlemeye vaktimiz yok.

1 yildan uzun suredir Guekiptv kullaniyorum. 2 yillik almistim. 2 kullanici hakki taniyor. 2 kisi birlikte ortak odeme yapinca epey uyguna geldi. yanlis hatirlamiyorsam seneligi 70TL gibi bir rakam. Maclarda herhangi bir sorun yasamadim. superonline fiber 25mb baglantisi ile sorunsuz. portal uzerinde cesitli smart tv ler icin kurulum destegi mevcut. tavsiye ederim

Geri